Καπίνο : Ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει

Καπίνο : Ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει

Ο Στέφανος Καπίνο δεν βρήκε ομάδα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, όμως είναι ακόμη ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει μέσα στις επόμενες μέρες για κάποιο πρωτάθλημα που έχει ακόμη προθεσμία μεταγραφών.

Ο Στέφανος Καπίνο δεν αποχώρησε από τον Ολυμπιακό κι είναι ο μοναδικός από τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονταν στους ερυθρόλευκους και τελικά έμειναν στην ομάδα.

Είναι κοινό μυστικό πως ο Έλληνας τερματοφύλακας είναι ξένο σώμα στον Ολυμπιακό και προσπάθησε να φύγει τον Ιανουάριο από την ομάδα όμως δεν τα κατάφερε. Σύμφωνα με δημοσιεύματα όμως υπάρχουν πιθανότητες να πάρει μεταγραφή ακόμα, καθώς οι μεταγραφές δεν έχουν ολοκληρωθεί σε όλα τα πρωταθλήματα.

Ο Καπίνο εξετάζει ότι επιλογές έχει προς το παρόν με σκοπό να αποχωρήσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα, αλλά το πιθανότερο είναι να φύγει το καλοκαίρι, διότι οι επιλογές του είναι περιορισμένες. Ακόμα παραμένει άγνωστο εξάλλου αν η διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδας αποφασίσει να αποδεσμεύσει τον Έλληνα γκολκίπερ, ή αν θα τον κρατήσει ως το καλοκαίρι για να τον παραχωρήσει με μεταγραφή.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ