Παναθηναϊκός : Έριξε κατά 5,7 εκατ. ευρώ το μπάτζετ

Παναθηναϊκός : Έριξε κατά 5,7 εκατ. ευρώ το μπάτζετ

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε μέσα σε μόλις δύο μήνες να ρίξει το μπάτζετ του κατά περίπου 5,7 εκατομμύρια ευρώ, δείγμα των πολύ σοβαρών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να σώσει τη χρονιά χωρίς οικονομικά προβλήματα κι αυτό έχει ως συνέπεια να μειωθεί το μπάτζετ κατά το ήμισυ. Οι πράσινοι είναι αναγκασμένοι να προβούν σε δραστικές αλλαγές, κάτι που συνέβη τους προηγούμενους δύο μήνες. Το μπάτζετ μειώθηκε κατά 5,7 εκατομμύρια ευρώ σε μια χρονιά που επιβαλλόταν με σκοπό ο σύλλογος να μην χρεωθεί περαιτέρω και να ελπίζει σε μια αλλαγή μετά το καλοκαίρι στο διοικητικό κομμάτι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πράσινη, ο Παναθηναϊκός έχει μειώσει από τα 11.200.000 ευρώ που ήταν το μπάτζετ το καλοκαίρι, στα 5.5 εκατομμύρια! Όλα αυτά τη στιγμή που στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε εννέα παίκτες κι απέκτησε μόλις τρεις.

Συγκεκριμένα στο δίμηνο Δεκεμβρίου-Ιανουαρίου έφυγαν από τους πράσινους οι Μολεδο, Κουτρουμπής, Ρέις, Χουλτ, Σιλά, Χίλιεμαρκ, Καμπέσας, Βιγιαφάνιες και Τσάβες. Συνολικά από αυτούς τους ποδοσφαιριστές το οικονομικό όφελος είναι 5.915.000 ευρώ. Επίσης το τριφύλλι ξόδεψε για ενίσχυση μόνο 75.000 ευρώ για τον Βαγγέλη Οικονόμου, ενώ απέκτησε δίχως κόστος τους Κάτσε και Κωνσταντινίδη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ