Ολυμπιακός : Μια θέση ανοιχτή για την 11άδα

Ολυμπιακός : Μια θέση ανοιχτή για την 11άδα

Μασούρας και Βρουσάι παλεύουν για το ίδιο… τρόπαιο: Την παρουσία στο αυριανό αρχικό σχήμα στο Βελοντρόμ

Η αναμέτρηση με τη Σίτι; Υποχρέωσε τον Πέδρο Μαρτίνς να επιλέξει για πρώτη φορά κάτω από τα άστρα του Τσάμπιονς Λιγκ μια εντεκάδα σε σχηματισμό 3-6-1. Στόπερ είχε, στόπερ έβαλε ο Πορτογάλος την περασμένη Τετάρτη όταν οι απόντες κόντραραν στα ίσα τους παρόντες.

Με θέα το αυριανό όμως στο «Βελοντρόμ» το πράγμα είναι σίγουρα καλύτερο για εκείνον. Στο σχέδιο για εκείνη τη νίκη που μπορεί να κρατήσει ανοιχτή τη πόρτα για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ ή που μίνιμουμ θα εξασφαλίσει το εισιτήριο για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Επέστρεψε ο Χοσέ Χολέμπας. Επέστρεψε ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Και βέβαια μέσα από αυτό το βαθύ rotation των περασμένων αναμετρήσεων ξεπρόβαλλε και ένας μικρός που έχει σηκώσει γύρω του μεγάλη συζήτηση. Ο Μάριος Βρουσάι. Διεκδικεί λοιπόν ακόμη και μια θέση στην 11άδα, όπως αποκάλυψε ο προπονητής του στην απογευματινή συνέντευξη Τύπου :

«Ο Μάριος έχει δείξει πολύ μεγάλη εξέλιξη. Είναι ένας ευχάριστος… πονοκέφαλος. Ανταποκρίνεται πολύ καλά σε όσα του ζητάμε. Είναι ένας παίκτης που τον παρακολουθούμε από πέρσι, που ήταν στην Ολλανδία. Όποτε κλήθηκε να αγωνιστεί τα πήγε πολύ καλά. Ο Μάριος έχει πιθανότητες να αγωνιστεί ακόμα και στο αυριανό παιχνίδι».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν είναι στους επικρατέστερους για αυτό το τετ α τετ με τη Μαρσέιγ. Αουτσάιντερ είναι. Ο Γιώργος Μασούρας έχει περισσότερες πιθανότητες να «κλείσει» το επιθετικό τρίγωνο με τους Κώστα Φορτούνη και Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ο Μαρτίνς όμως το κρατά ακόμη ανοιχτό. Και αυτό κάτι δείχνει.

Και όσο για τους υπόλοιπους; Εδώ μάλλον είναι εύκολο. Βραδιά 4-3-3. Με Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Σισε, Χολέμπας, Εμβιλά, Μπουχαλάκη και Καμαρά. Με τον τελευταίο να ξεκινά πίσω από τον Ελ Αραμπί, αλλά να μην αποκλείεται ανάλογα με την εξέλιξη του ματς να βγαίνει στο δεξιό διάδρομο. Για να κινηθεί με άνεση στον άξονα ο Κώστας Φορτούνης.

Τα χαρτιά πάντως δεν άνοιξαν. Το «διπλό» στο «Βελοντρόμ» έγινε με 2 εντεκάδες που επέλεξαν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές. Η προπόνηση ήταν χαλαρή. Προφανώς λόγω της μεγάλης κούρασης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ