Δάρας: «Βρίσκεται μέσα στους στόχους του ο Πανιώνιος»

Δάρας: «Βρίσκεται μέσα στους στόχους του ο Πανιώνιος»

Ο Χρήστος Δάρας μίλησε για τη χρονιά που διανύει ο Πανιώνιος και ξεκαθάρισε πως η ομάδα της Νέας Σμύρνης βρίσκεται μέσα στους στόχους της.

Ο πρόεδρος του Πανιωνίου, Χρήστος Δάρας, ο οποίος ήταν παρών στο ιατρικό συνέδριο της UEFA και δήλωσε στην κάμερα της NOVA πως οι κυανέρυθροι βρίσκονται εντός στόχων και ότι κυνηγούν την έξοδό τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για τρίτη συνεχόμενη σεζόν.

«Με την διπλή ιδιότητα που έχω στον Πανιώνιο θεωρώ ότι ήταν ένα πολύ ωραίο συνέδριο, το οποίο έγινε και στην χώρα μας. Ήταν και μία προβολή στην Ευρώπη για τους Έλληνες ιατρούς των ομάδων της Σούπερ Λιγκ», ανέφερε αρχικά στη Nova για να προσθέσει: «Και μόνο που το πανευρωπαϊκό συνέδριο της ΟΥΕΦΑ έγινε στη χώρα μας φτάνει σαν μία διαφήμιση».

Για την πορεία του Πανιωνίου δήλωσε: «Ο Πανιώνιος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά βρίσκεται μέσα στους στόχους της. Βρισκόμαστε στην 5αδα, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στον σύλλογο, να βγει για τρεις συνεχόμενες χρονιές στην Ευρώπη. Ευτυχίσαμε φέτος να πάμε καλά στο Κύπελλο. Φέτος πάμε καλά και στο πρωτάθλημα, είμαστε σε θέσεις Ευρώπης και πάμε καλά στο Κύπελλο, όπου ελπίζουμε να περάσουμε τώρα στους 4 του θεσμού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ