Παναθηναϊκός : Προχωράει την ανανέωση Ζαγαρίτη

Παναθηναϊκός : Προχωράει την ανανέωση Ζαγαρίτη

Ο Βασίλης Ζαγαρίτης εντυπωσιάζει με την εικόνα του, ο Λάζλο Μπόλονι βλέπει έναν νέο... Σταφυλίδη και η διοίκηση είναι πλέον έτοιμη για επίσημη πρόταση που θα τον δέσει στον Παναθηναϊκό.

Κάποτε ο Λάζλο Μπόλονι είχε χαρακτηρίσει τον Κώστα Σταφυλίδη… πίτ μπουλ. Για τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται, για το δυναμικό του στυλ, για όλα όσα πρόσφερε στο γήπεδο. Ο Σταφυλίδης από τα… χέρια του Ρουμάνου έφυγε έναντι εκατομμυρίων, σε μια περήφανη – τότε – πώληση για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και σήμερα έφτασε στο σημείο να είναι ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας.

Το νέο… πιτ μπουλ του Λάζλο Μπόλονι ακούει στο όνομα Βασίλης Ζαγαρίτης. Ο νεαρός αριστερός μπακ, τον οποίο ο Ντάνι Πογιάτος δεν έβλεπε καν, ίσως να αποτελούσε ένα μεγάλο χαμένο ταλέντο για τον Παναθηναϊκό αν ο Ισπανός παρέμενε στον πάγκο. Διότι πολύ δύσκολα θα έβρισκε ευκαιρίες κι ας γνώριζαν στον Παναθηναϊκό πως έχουν στα χέρια τους ένα παιδί από… ατόφιο χρυσάφι.

Η εξέλιξη με τον Ισπανό προπονητή, ωστόσο, αλλά πολύ περισσότερο η έλευση του Λάζλο Μπόλονι όχι μόνο βγάζει στον αφρό τον Ζαγαρίτη, όχι μόνο τον καθιερώνει, αλλά του φέρνει πολύ κοντά και το νέο συμβόλαιο. Εξέλιξη την οποία ήθελε πολύ ο νεαρός αριστερός μπακ, που δεν έχει σκεφτεί να μπει σε διαδικασία συζήτησης με άλλη ομάδα κι ας τελειώνει το συμβόλαιό του σε εφτά μήνες από τώρα.

Πριν από περίπου ένα μήνα έγινε το πρώτο… κάλεσμα προς την πλευρά του παίκτη, τον καιρό δηλαδή που ο Μπόλονι διένυε τις πρώτες του μέρες στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Και οι τελευταίες εμφανίσεις του Ζαγαρίτη κάνουν τη διοίκηση της ομάδας να επισπεύσει τις διαδικασίες και να τον δέσει στο Κορωπί. Οι πληροφορίες του «10» αναφέρουν πως αμέσως μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ θα υπάρξει η οριστική πρόταση προς τον ποδοσφαιριστή για ανανέωση έως το 2025 και πολύ σύντομα θα πέσουν και οι υπογραφές, αφού ο παίκτης έδειξε πολύ θετικός από την πρώτη κιόλας προσέγγιση.

Το βασικότερο όλων για τον ίδιο, άλλωστε, είναι πως πια νιώθει σημαντικός και βλέπει τεράστια προοπτική καθιέρωσης στον Παναθηναϊκό. Κάτι φυσικά που αποτελεί εχέγγυο για τον παίκτη, ο οποίος δε θα ήθελε να έχει την τύχη άλλων παιδιών που έφυγαν από τους πράσινους και παλεύουν να βρουν χρόνο συμμετοχής στις νέες ομάδες τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ