Γκαρθία : «Πρέπει να προσέξουμε τους επιθετικούς της ΑΕΚ»

Γκαρθία : «Πρέπει να προσέξουμε τους επιθετικούς της ΑΕΚ»

Ο Όσκαρ Γκαρθία μίλησε για την αναμέτρηση του πρωταθλήματος ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ και ξεκαθάρισε πως οι παίκτες του πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί με τους επιθετικούς της Ένωσης.

Ο Όσκαρ Γκαρθία σε δηλώσεις του στη NOVA αναφέρθηκε στο προσεχές ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη, τονίζοντας πως οι παίκτες του Ολυμπιακού πρέπει να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή στους επιθετικούς των κιτρινόμαυρων και να είναι πιο εύστοχη στις τελικές φάσεις.

Επίσης ο Καταλανός τεχνικός μίλησε για τις διαφορές με το παιχνίδι του Κυπέλλου, αλλά και τον Μανόλο Χιμένεθ και τις μάχες που είχαν ως ποδοσφαιριστές. Ο προπονητής του Ολυμπιακού στάθηκε και στην κατάσταση που βρίσκεται ο Οτζίτζα, αλλά και οι Κούτρης και Ομάρ, ενώ σχολίασε και το ρόστερ των ερυθρολεύκων μετά την αποχώρηση του Ντιόγκο Φιγκέιρας. Τέλος ο Γκαρθία έκανε ειδική αναφορά στον κόσμο των πρωταθλητών Ελλάδας και στα 37 χρόνια από την τραγωδία της Θύρας 7.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για τον Κούτρη Και τον Ομάρ: «Σήμερα κάναμε μια διαφορετική προπόνηση και αύριο θα γνωρίζουμε περισσότερα για την κατάσταση τους».

Για το αν δεν βρεθούν αυτοί οι παίκτες: «Έχουμε πολλές λύσεις τον Νικολάου,τον Χατζισαφί τον Ανδρούτσο και τον Ζιλέ που έχει ξαναπαίξει σε αυτή την θέση έχουμε διάφορες λύσεις αν δεν καταφέρουν αυτοί οι δυο να βρεθούν στην διάθεση μας».

Για την διαφορά με το ματς του Κυπέλλου:
 «Ίσως η ΑΕΚ εμφανιστεί πιο επιθετική, με πιο πολλούς παίκτες στην επίθεση, αλλά αυτή είναι η απόφαση του προπονητή τους. Εμείς κοιτάμε την δική μας ομάδα και θα κάνουμε ότι κάναμε και στο παιχνίδι του κυπέλλου».

Για την διαφορά με το ματς του πρώτου γύρου: «Σίγουρα η μεγάλη διάφορα σε μας είναι ότι έχουμε αλλάξει προπονητή και είμαστε σε περίοδο εκμάθησης. Αυτοί έχουν τον ίδιο προπονητή και έχουν πλεονέκτημα σε σχέση με μας και οι παίκτες τους ξέρουν τι θέλει ο προπονητής από αυτούς εμείς είμαστε σε αυτή την διαδικασία χρειαζόμαστε χρόνο ακόμα για να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο».

Για τον Μανόλο Χιμένεθ:
 «Είναι ένας προπονητής που θέλει να έχει μια οργανωμένη ομαλά και ξέρει τι ζητάει από του παίκτες του είναι ένας έμπειρος προπονητής που έχει δουλέψει σε πολλές χώρες, που ξέρει τι θέλει και τι ζητάει από ένα παιχνίδι».

Για το αν δεν υπάρχουν εκπλήξεις ανάμεσα σε αυτόν και τον Χιμένεθ: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό γιατί έχεις διαφορετικούς παίκτες οπότε κάθε παιχνίδι θέλει διαφορετική προσέγγιση».

Για την ΑΕΚ: «Στη επίθεση έχουν παίκτες πολύ καλούς με παίκτες που έρχονται από διαφορετικές χώρες, και στην αμυντική τους λειτουργία είναι πολύ συμπαγείς, αλλά εμείς αυτός που πρέπει να προσέξουμε είναι οι επιθετικοί τους».

Για το τι παίζει ρόλο στα ντέρμπι: «Πιστεύω πως σε όλα τα ντέρμπι ο ψυχολογικός παράγοντας επηρεάζει ελπίζω η δικιά μας ψυχολογία να είναι καλή και να έχουμε επιτυχία προς την αντίπαλη εστία».

Για το ρόστερ: «Είναι πρακτικά η ίδια ομάδα αν εξαιρέσουμε τον Ντιόγκο οι υπόλοιποι προπονούνται μόνοι τους, οπότε εγώ έχω τους ίδιους ποδοσφαιριστές και με αυτούς θα συνεχίσω να δουλεύω οπότε δεν έχει αλλάξει κάτι».

Για τις μάχες του με τον Μανόλο Χιμένεθ ως ποδοσφαιριστές: «Δεν τα θυμάμαι όλα το Μπαρτσελόνα – Σεβίλλη αλλά ξέρω ότι είναι πολύ σημαντικό στην Ισπανία, γιατί η Σεβίλλη είναι μια δυνατή ομάδα και πάντα στις πρώτες 6-7 της βαθμολογίας και ειδικά όταν παίζαμε μέσα στην έδρα της ήταν μια πολύ καλή ομάδα».

Για τον Οτζίτζα:
 «Είναι ένας παίκτης που είναι έτοιμος αλλά όχι για 90 λεπτά είναι ένας παίκτης που έλειψε για αρκετό καιρό αλλά μας έχει δείξει ότι μπορεί να μας βοηθήσει, ότι είναι πολύ σημαντικός για εμάς  και εμείς θα του δώσουμε την ευκαιρία».

Για την γνώμη του για το Ελληνικό Πρωτάθλημα:
 «Εκτός έδρας είναι εύκολο να κερδίζεις και υπάρχουν πολύ εξωαγωνιστικοί παράγοντες που πρέπει να υπολογίσεις και να ξεπεράσεις.

Για τον κόσμο: «Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε στη Τρίπολη γιατί ξέρω ότι δεν ήταν εύκολο παρά το ότι δεν τους δώσαμε τη νίκη αλλά είναι πολύ ωραίο να βγαίνεις στον αγωνιστικό χώρο και να βλέπεις τους φιλάθλους σου, ελπίζω να συνεχίζουν να μας στηρίζουν όπως το κάνουν συνέχεια και εμείς θα συνεχιστούμε να κάνουμε την δουλειά μας».

Για τα 37 χρόνια από την τραγωδία της Θύρας 7:
 «Πολύ περήφανος που θα είμαι εκεί και θα τιμήσω τα θύματα και θα μάθω περισσότερα για αυτό το γεγονός και θέλω να μάθω ότι συμβαίνει γύρω από την ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ