Λουτσέσκου: «Δεν αλλάζει κάτι για εμάς η κορυφή»

Λουτσέσκου: «Δεν αλλάζει κάτι για εμάς η κορυφή»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου τόνισε πως το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην κορυφή δεν αλλάζει κάτι, ενώ εξακολουθεί να βλέπει όλα τα ματς σαν τελικούς.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δήλωσε στην κάμερα της NOVA πως ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει κάθε ματς σαν τελικό, ενώ το γεγονός πως ο δικέφαλος του βορρά βρίσκεται στην πρώτη θέση δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι στη νοοτροπία της ομάδας του.

Επίσης ο Ρουμάνος τεχνικός αναφέρθηκε στο προσεχές ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας, για τις τελευταίες μεταγραφές και το παράθυρο των ελεύθερων, για τους Κάτσε και Μυστακίδη που πήγαν στον Παναθηναϊκό, αλλά και για τη δίψα του κόσμου για το πρωτάθλημα και πως αυτή επηρεάζει τους ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λουτσέσκου: 

Για το αν αλλάζει ότι ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος: «Όχι δεν αλλάζει κάτι η ομάδα προπονείται καλά με πολύ καλές αντιδράσεις  και υπάρχει ένας πολύ καλό επαγγελματισμός μέσα στα αποδυτήρια».

Για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου: «Ελπίζω να τελειώσει αυτή νομίζω ότι η χειμερινή περίοδος είναι η χειρότερη για έναν προπονητή υπάρχουν αλλαγές και υπάρχει ο φόβος να χαθεί η ισορροπία και δεν έχει σημασία αν θα φύγει ή θα έρθει κάποιος υπάρχει και η πίεση απ έξω από τον κόσμο όπως στην περίπτωση του Αζεβέδο το πιο σημαντικό είναι να έχουμε υπομονή και ισορροπία για να φέρουμε ένα παίκτη στο σύνολο της ομάδας. Ο Μουλέν ήρθε λόγω της φυγής του Τσίμιροτ μπορεί να μας βοηθήσει στην ανάπτυξη, ο Μιχόγιεβιτς  είναι και αυτός ένας καλός παίκτης και πάρα το νεαρό της ηλικίας του μπορεί να μας βοηθήσει. Δεν είπα ότι περιμένω κάτι οι νέοι παίκτες πρέπει να μπουν με μεγαλύτερη πίεση γιατί οι παλιοί παίκτες είναι ήδη σε αγωνιστική περίοδος και για αυτό είναι επικίνδυνο για τους νέους και για αυτό δεν μ’ αρέσει αυτή περίοδος».

Για τον Αζεβέδο: Δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο την ώρα του αγώνα υπάρχουν πολλές ιδέες, για τον Αζεβέδο ο λόγος που βρέθηκε μαζί μας ήταν για να δει την ατμόσφαιρα και το πώς δουλεύουμε και με τα βίντεο, τώρα ο παίκτης έκλεισε τρεις  μήνες προετοιμασίας και πιστεύω ότι είναι έτοιμος να μας βοηθήσει».

Για τον Μυστακίδη και τον Κάτσε:
 «Πιστεύω ότι είναι καλή περίπτωση και για τους δυο ειδικά για τον Μυστακίδη ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό  που και θα ήταν δύσκολο να βρει χρόνο να βρει τον χρόνο να επιστρέψει και να βρει θέση. Ο Κάτσε είναι ένα παίκτης που το εκτιμώ και όταν ήμουν στην Ξάνθη και έτυχε να πέσει σε μια θέση που έχουμε πολλούς παίκτες και δεν βρήκε θέση σε μας πιστεύω ότι στην νέα του ομάδα θα βρει χρόνο και πιστεύω ότι είναι ένας καλό παίκτης».

Για το ματς στα Γιάννενα: «Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα που δεν σταματά να παλεύει, τους έχουμε μελετήσει αρκετά καλά και αυτοί πιστεύω ότι το ίδιο έχουν κάνει για εμάς, είναι ένα παιχνίδι που θα κριθεί από εμάς και την απόδοση μας».

Για το αν βλέπει κάθε ματς για τελικό: 
«Κάθε παιχνίδι πρέπει να προετοιμάζεσαι για τελικό αλλά δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο σε μας τώρα εμείς από την ώρα που μπήκε ο νέος χρόνος προετοιμαζόμαστε για τελικό σε κάθε ματς».

Για την δίψα του κόσμου: 
«Είναι ξεκάθαρο ότι είναι ένα θετικό για εμάς το γεγονός αυτό για τους φιλάθλους μας και είναι ένα κίνητρο και ευθύνης όμως. Όσον αφορά την πρώτη ερώτηση πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να δίνουμε τα πάντα σε κάθε ματς. Όπως σας είπα κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο κάθε παιχνίδι έχει την δικιά του ιστορία πρέπει να είμαστε εκεί και να εκμεταλλευτούμε το κάθε λάθος».

Για το αν είναι ευχαριστημένος με την αγωνιστική κατάσταση των παικτών: 
«Κοιτάξτε το ποδόσφαιρο έχει μια δυναμική που αλλάζει μέρα με την μέρα και πάντα υπάρχει χώρος για βελτίωση και κάθε μεταγραφή διαμορφώνουν μια διαφορετική δυναμική στο γκρουπ. Αλλά μπορώ να σας πω ότι οι παίκτες καταλαβαίνουν τι πρέπει να κάνουν τόσο ατομικά αλλά και ομαδικά, έχουμε κάνει καλά παιχνίδια έχουμε δυσκολευτεί και πρέπει να κερδίσουμε και άλλα παιχνίδια όπως το προηγούμενο, που χτίζεται μέσα από την νοοτροπία μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ