Αουγκούστο : «Η ομάδα καταλαβαίνει τον τρόπο δουλειάς του Γκαρσία»

Αουγκούστο : «Η ομάδα καταλαβαίνει τον τρόπο δουλειάς του Γκαρσία»

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο μίλησε για τον τρόπο δουλειάς του Πάμπλο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ και τόνισε ότι οι παίκτες της ομάδας τον καταλαβαίνουν

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο σε δηλώσεις του στο ESPN της Βραζιλίας αναφέρθηκε στην πορεία του ΠΑΟΚ από την ημέρα που ανέλαβε τα ηνία στον πάγκο του ο Πάμπλο Γκαρσία και τόνισε ότι τα πηγαίνει εξαιρετικά.

Ακόμη ο Βραζιλιάνος μέσος υπογράμμισε ότι η ομάδα έχει αυτοπεποίθηση και έξτρα κίνητρο με τον Ουρουγουανό τεχνικό στον πάγκο της, ενώ όλοι οι παίκτες καταλαβαίνουν απόλυτα τον τρόπο δουλειάς του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Βραζιλία:

«Η ομάδα προέρχεται από καλά αποτελέσματα κι αυτό μας δίνει αυτοπεποίθηση και κίνητρο. Ήρθαμε ισόπαλοι εκτός έδρας με τη Γρανάδα, που τα πηγαίνει πολύ καλά στο ισπανικό πρωτάθλημα και σκοράραμε πολλά γκολ απέναντι στην PSV, στο πρώτο μας παιχνίδι», σχολίασε αρχικά και συνέχισε:

«Μεγάλος στόχος είναι η πρόκριση, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Ξέρουμε ότι δε θα είναι εύκολο, είναι ένας δύσκολος όμιλος, αλλά είμαστε κάτι περισσότερο από… ζωντανοί σε αυτή τη μάχη»

Για τη συνεργασία με τον Πάμπλο Γκαρσία: «Το ξεκίνημά του ήταν το καλύτερο που θα μπορούσε. Ήρθαν τα αποτελέσματα, η ομάδα πραγματικά καταλαβαίνει τον τρόπο με τον οποίο δουλεύει κι ελπίζουμε ότι θα συνεχίσουμε έτσι. Ο Πάμπλο ήξερε ήδη τον ΠΑΟΚ πολύ καλά κι αυτό ουσιαστικά έκανε τα πράγματα ακόμη πιο εύκολα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ