ΑΕΚ : Προπονήθηκε κανονικά ο Κρίστιτσιτς, πρόβλημα με Μπακάκη

ΑΕΚ : Προπονήθηκε κανονικά ο Κρίστιτσιτς, πρόβλημα με Μπακάκη

Ο Νέναντ Κρίστιτσιτς επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και τέθηκε στη διάθεση του Μάσιμο Καρέρα ενόψει Παναθηναϊκού, αντίθετα ο Μιχάλης Μπακάκης έχει υποστεί κάκωση στην ποδοκνημική.

Ένα ευχάριστο κι ένα δυσάρεστο νέο προέκυψε από την προπόνηση της Παρασκευής στην ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, ο Νέναντ Κρίστιτσιτς προπονήθηκε κανονικά και πιθανότατα θα είναι στη διάθεση του Μάσιμο Καρέρα για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ενώ πρόβλημα προέκυψε με τον Μιχάλη Μπακάκη.

Ο διεθνής μπακ ταλαιπωρείται από κάκωση στην ποδοκνημική και ακολούθησε θεραπεία κάτι που σημαίνει πως δύσκολα θα υπολογίζεται για την Κυριακή με τους Βασιλαντωνόπουλο και Παουλίνιο να διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα. Τέλος εκτός από το ματς με τους «πράσινους» θα είναι οι Τσιγκρίνσκι – Λόπες που συνέχισαν με θεραπεία και ατομικό αντίστοιχα.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο ματς με την Μπράγκα ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Έλντερ Λόπες έκαναν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, ενώ θεραπεία έκανε και ο Μιχάλης Μπακάκης, λόγω μιας κάκωσης που έχει υποστεί στην ποδοκνημική. Οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 17.00».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ