Ολυμπιακός : Η αποστολή εν όψει Βόλου

Ολυμπιακός : Η αποστολή εν όψει Βόλου

Επιστρέφει ο Ραντζέλοβιτς που ξεπέρασε τον κορωνοϊό, άφησε εκτός για λόγους ξεκούρασης ο Μαρτίνς τους Εμβιλά και Ραφίνια.

Με απογευματινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού εν όψει του αυριανού αγώνα με τον Βόλο στο Καραϊσκάκη, με τον Πέδρο Μαρτίνς να ανακοινώνει την αποστολή η οποία έχει αρκετές αλλαγές.

Ραφίνια και Εμβιλά δεν βρίσκονται μέσα στους… εκλεκτούς, καθώς με το ματς απέναντι στην Πόρτο να ακολουθεί, προτιμήθηκε να πάρουν ανάσες και να μείνει εκτός. Εκτός είναι φυσικά και ο Χασάν και Μπρούνο, που έχουν επιπλοκές από τον Covid και θα επιστρέψουν στις αρχές του νέου έτους, όπως και ο Βαλμπουενά που παραμένει στα πιτς.

Αντίθετα, επιστρέφει στην αποστολή ο Ραντζέλοβιτς, που ξεπέρασε τον κορωνοϊό, ενώ μέσα σε αυτή είναι και ο Βινάγκρε, όπως ήταν και στη Μασσαλία.

Αναλυτικά η αποστολή:

Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ντρέγκερ, Μπα, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Σισέ, Βινάγκρε, Χολέμπας, Ανδρούτσος, Πέπε, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Φορτούνης, Λοβέρα, Τιάγκο Σίλβα, Βρουσάι, Κάιπερς, Σουντανί, Ελ Αραμπί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ