Μπέος : «Αυτοί είναι, γι’ αυτό πήγαν τον Πανιώνιο εκεί που βρίσκεται»

Μπέος : «Αυτοί είναι, γι’ αυτό πήγαν τον Πανιώνιο εκεί που βρίσκεται»

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε για το περιστατικό στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Είναι γνωστό, πως ο Αχιλλέας Μπέος είναι ανεπιθύμητος στην Νέα Σμύρνη. Άλλωστε, για αυτόν τον λόγο και πήγαν να διαμαρτυρηθούν οι οπαδοί του Πανιωνίου.

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε στο ΣΠΟΡ ΦΜ και αναφέρθηκε στο περιστατικό, υποστηρίζοντας πως 10 φίλαθλοι του Πανιωνίου βρέθηκαν στο γήπεδο. Ο Δήμαρχος του Βόλου τόνισε πως οι οπαδοί των «κυανέρυθρων» τα έβαλαν με τον ερασιτέχνη για την παραχώρηση του γηπέδου στην ομάδα του Ανχελ Λόπεθ.

«Πήρα για να αποκαταστήσω την αλήθεια. Δεν έγινε κανένα επεισόδιο, ούτε βρέθηκαν 40 άτομα στη Νέα Σμύρνη. Ήταν 10 άτομα οπαδοί του Πανιωνίου στα γραφεία του ερασιτέχνη, οι οποίοι τα σπάσανε και διαμαρτυρήθηκαν επειδή παραχωρήθηκε το γήπεδο στον Βόλο», ανέφερε αρχικά. Και συνέχισε:

«Είναι δικά τους ζητήματα, τα οποία δεν μας απασχολούν. Τα βάλανε με τον ερασιτέχνη επειδή έδωσε το γήπεδο. Αυτοί είναι, γι’ αυτό πήγαν τον Πανιώνιο εκεί που βρίσκεται. Η ομάδα του Βόλου δεν έχει κανένα παράπονο για τη φιλοξενία και αφού ολοκλήρωσε την προπόνηση, έφυγε κανονικά για το ξενοδοχείο. Είναι μεταξύ τους θέματα, ας τα λύσουν μόνοι τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ