Άγριο κράξιμο σε Ιβάν (pics)

Άγριο κράξιμο σε Ιβάν (pics)

Ο Ιβάν Σαββίδης έχασε κάθε... κανονάκι που εμφάνιζε μπροστά. Πλέον όλος ο κόσμος του ΠΑΟΚ δείχνει εκείνον ως τον κύριο υπεύθυνο της κατάντιας της ομάδας του. Και οι αντιδράσεις έχουν πάρει πια μορφή χιονοστιβάδας.

Ο ΠΑΟΚ αποχώρησε από την Ευρώπη για ακόμα μια φορά με σκυμμένο το κεφάλι. Η υπέρβαση που χρόνια περιμένουν όλοι στην Τούμπα δεν ήρθε ούτε φέτος. Η υπέρβαση επί θητείας Ιβάν Σαββίδη, δεν έχει έρθει ακόμα. Και πλέον ο κλοιός σφίγγει ολοένα και περισσότερο.

Τα… κανονάκια της διοίκησης Σαββίδη και προσωπικά του Ιβάν τελείωσαν. Οι… παρατρεχάμενοι της οικογένειας έχουν πάψει πλέον να βγάζουν μπροστά εκείνους που άκουγαν το ανάθεμα σε κάθε στραβή. Πότε ήταν ο Μάκης. Πότε ο κάθε προπονητής. Πότε ένας ποδοσφαιριστής που δήθεν έφταιγε για όλα.

Από πέρσι μέχρι και πριν από λίγο καιρό, ήταν ο Αμπέλ Φερέιρα. Αλλά κάπου εδώ ο χρόνος που μετρούσε αντίστροφα τελείωσε. Ακούστηκε ο ήχος. Κατευθείαν στα αυτιά του Σαββίδη.

Από χθες το βράδυ ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρίσκεται περισσότερο από ποτέ στο στόχαστρο όλου του κόσμου του ΠΑΟΚ. Προσέξτε: δεν είναι μόνο μια μερίδα οργανωμένων όπως άλλες φορές. Δεν είναι εκείνοι που γκρινιάζουν πάντα και για πάντα. Εκείνοι που υπάρχουν σε κάθε ομάδα.

Είναι όλος ο κόσμος του ΠΑΟΚ που εκφράζει δυσαρέσκεια για τον Ιβάν Σαββίδη. Και η αλήθεια είναι πως σε πολλά απ’ αυτά για τα οποία τον κατηγορούν; Είναι πέρα ως πέρα αλήθεια.

Όπως ότι δεν βάζει χρήματα, αλλά πουλάει (και μάλιστα πολύ φτηνά) τους καλύτερους παίκτες της ομάδας. Όπως ότι έχει αφήσει τον σύλλογο στα χέρια οποιουδήποτε… περνάει έξω από την πόρτα. Χωρίς να τον ενδιαφέρει αν γνωρίζει το αντικείμενο του ποδοσφαίρου. Με αποτέλεσμα να εκθέτει τον ΠΑΟΚ, άρα και τον κόσμο του.

Και φυσικά η μεγαλύτερη κατηγορία απ’ όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ και η πιο σοβαρή προς τον Σαββίδη; Πως έχει παρατήσει την ομάδα και έχει εξαφανιστεί. Δεν εμφανίζεται πουθενά. Δεν είναι κοντά σε παίκτες και προπονητή, δεν τους μιλάει, γενικά… δεν. Δεν ασχολείται.

Δύο ακόμα μεγάλες σελίδες των Social Media, με χιλιάδες ακόλουθους φίλους του ΠΑΟΚ, προχώρησαν σε δριμύ κατηγορώ εναντίον του ίδιου του Ιβάν Σαββίδη. Δεν το υποννοούν, αλλά τον δείχνουν πλέον με το δάχτυλο. Η κατάντια, για τους φίλους του ΠΑΟΚ, έχει ονοματεπώνυμο και δεν το κρύβουν: Ιβάν Σαββίδης.

Μπορείτε να το διαπιστώσετε και εσείς στις φωτογραφίες που ακολουθούν. Ο Ιβάν, κατά τον απλό κόσμο, διαλύει τον σύλλογο. Και τον ξεφτιλίζει σε κάθε ευρωπαϊκή πόλη που πηγαίνει να αγωνιστεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ