Σε διαδικτυακό σεμινάριο της ΠΟ της Αυστραλίας μίλησε η Λίνα Σουλούκου

Σε διαδικτυακό σεμινάριο της ΠΟ της Αυστραλίας μίλησε η Λίνα Σουλούκου

Η γενική διευθύντρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός ανέδειξε τα πλεονεκτήματα που έχει μία ομάδα όταν αξιοποιεί μεταγραφικά την εγχώρια αγορά.

Αναμφίβολα, η μεταγραφική πολιτική του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια κρίνεται επιτυχημένη. Όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε διεθνές επίπεδο. Οι ξένοι εκτιμούν και αναγνωρίζουν τις ικανότητες των «ερυθρολεύκων» και τους ζητούν την τεχνογνωσία τους.

Όπως έπραξε η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αυστραλίας, η οποία διοργανώνει διαδικτυακά σεμινάρια για να αναδείξει τα πλεονεκτήματα της αξιοποίησης της εγχώριας αγοράς. Η αυστραλιανή ΠΟ επιδιώξει την εγκατάσταση ενός Domestic Transfer System από τις ομάδες της και χρησιμοποιεί τα παραδείγματα συλλόγων από την Ευρώπη για να τις πείσει.

Στο δεύτερο σεμινάριο της σειράς, μέσω ηλεκτρονικής σύνδεσης μίλησαν στους Αυστραλούς η γενική διευθύντρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Λίνα Σουλούκου και ο επικεφαλής σύμβουλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πάτρικ Στιούαρτ.

Η Λίνα Σουλούκου εξήγησε πόσο σημαντική είναι για τον Ολυμπιακό η αξιοποίηση των Ελλήνων παικτών και πόσο συμβάλει στην αγωνιστική και στην οικονομική βιωσιμότητα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ