STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Ο Πανιώνιος θα φιλοξενηθεί από τη Λάρισα αύριο (3/2, 17:15) για την 20ή αγωνιστική της Superleague. Οι κυανέρυθροι θα έχουν στις τάξεις τους για το εν λόγω ματς και τους νεοαποκτηθέντες Νίλσεν και Ουάσινγκτον.
Με προπόνηση που διεξήχθη στο γήπεδο του Απόλλωνα Λάρισας, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των Νεοσμυρνιωτών για την αναμέτρηση με τη Λάρισα. Η αποστολή της ομάδας του Μιχάλη Γρηγορίου που ταξίδεψε την Παρασκευή, αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές, τους οποίους ανακοίνωσε ο Έλληνας προπονητής.
Αυτοί είναι οι εξής: Μπανανά, Μπραχίμι, Γκιοατά, Κότνικ, Νίλσεν, Σπιριντόνοβιτς, Ουάσινγκτον, Γεσίλ, Βλάχος, Βουκελάτος, Κόρμπος, Λάμπρου, Μακρύλλος, Μασούρας, Μπαντής, Παπαγεωργίου, Πινιώτης, Σαββίδης, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος.