Το δολοφονικό μαρκάρισμα του Περέα που αγνόησε ο Παπαδόπουλος (vid)

Το δολοφονικό μαρκάρισμα του Περέα που αγνόησε ο Παπαδόπουλος (vid)

Ο Ολυμπιακός έσπασε το μπλοκο της «Εξυγιανσης» και παρά την τραγική διαιτησία του Παπαδόπουλου κατάφερε να πάρει τη νίκη στον αγώνα με τον Βόλο.

Απαράδεκτη. Mόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί η διαιτησία του Παπαδόπουλου στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Βόλο, για την 11η αγωνιστική της Superleague. Ο ρέφερι της αναμέτρησης υπέπεσε πολλά και σημαντικά λάθη, προκαλώντας πολλά ερωτηματικά σε όσους παρακολούθησαν το παιχνίδι από την τηλεόραση.

Ο Παπαδόπουλος στην αρχή του παιχνιδιού έδωσε ένα αμφισβητούμενο πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μπα πάνω στον Δουβίκα και μαζί την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να ανοίξουν το σκορ από την άσπρη βούλα. Ο ρέφερι του αγώνα, ο οποίος είναι γνωστός για τα «έργα» του στην «εξυγιαντική» ΚΕΔ, έκανε δώρο στους Θεσσαλούς το 1-0, με τον VARίστα, Γκορτσίλα, να μένει αμέτοχος και να συναινεί στο λάθος του Παπαδόπουλου.

Αυτό δεν ήταν το μοναδικό λάθος των Παπαδόπουλου και Γκορτσίλα στον αποψινό αγώνα, αφού στο 1-1 θα έπρεπε να είχε αποβληθεί ο τερματοφύλακας του Βόλου. Ο κίπερ των Θεσσαλών έπεσε με δύναμη πάνω στον Γιώργο Μασούρα και του άνοιξε το κεφάλι, αλλά ο διαιτητής του παιχνιδιού δεν… συγκινήθηκε. Ούτε βέβαια ο VARίστας. Μια φάση, που είναι για καραμπινάτη κόκκινη κάρτα, την άφησαν να πέρασει έτσι. Ούτε κάρτα, ούτε τίποτα. Δεν… είδε τίποτα ο Παπαδόπουλος. Δεν είδε μάλλον, ούτε ότι ο παίκτης του Ολυμπιακού μάτωσε από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης. Με τις πλάτες του διαιτητή και του VARίστα, ο Γκαραβέλης έμεινε στο ματς και ο Βόλος παρέμεινε με 11 παίκτες, ενώ θα έπρεπε να συνεχίσει με 10.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε άλλα δύο λάθη από τον Παπαδόπουλο, ο οποίος χάρισε άλλη μία κόκκινη κάρτα σε παίκτη του Βόλου. Ο ρέφερι δεν απέβαλε τον Περέα για το φονικό μαρκάρισμα στον Τιάγκο Σίλβα, λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού. Ο παίκτης του Βόλου «κλείδωσε» με τα δύο πόδια τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού, τον πέταξε στο έδαφος, αλλά ο Παπαδόπουλος και πάλι δεν… συγκινήθηκε. Δεύτερη κόκκινη που χάρισε σε παίκτη των Θεσσαλών.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παπαδόπουλος έκλεισε επίσης τα μάτια σε φάουλ που έγινε στον Φορτούνη, στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής του Βόλου. Με το σκορ στο 1-1. ο διαιτητής της αναμέτρησης έκλεισε τα μάτια στο μαρκάρισμα που δέχθηκε ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού και άφησε τη φάση να εξελιχθεί. Οπως έκλεισε τα μάτια σε πολλά μαρκαρίσματα των φιλοξενούμενων, αφήνοντας το σκληρό παιχνίδι των Θεσσαλών.

Ο διαιτητής του αγώνα χάρισε δύο κόκκινες και πολλές κίτρινες κάρτες στους παίκτες του Βόλου. Παρά τα λάθη του Παπαδόπουλου όμως ο Ολυμπιακός κατάφερε να σπάσει το «μπλόκο» και να πάρει τη νίκη. Κόντρα σε όλους και σε όλα, συνεχίσει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Δείτε το φάουλ του Περέα πάνω στον Τιάγκο Σίλβα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ