Μπακογιάννης : «Χαρούμενος που ξεκινάμε τη Διπλή Ανάπλαση»

Μπακογιάννης : «Χαρούμενος που ξεκινάμε τη Διπλή Ανάπλαση»

Ο Κώστας Μπακογιάννης συμπεριέλαβε την υλοποίηση του πρότζεκτ στις επιτυχίες της θητείας του στο Δήμο της Αθήνας.

Χαρούμενος που η Διπλή Ανάπλαση έχει τεθεί σε τροχιά υλοποίησης, δήλωσε ο Κώστας Μπακογιάννης. Ο Δήμαρχος Αθήνας παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» κασι συμπεριέλαβε το έργο στα ευχάριστα σημεία της μέχρι τώρα θητείας του.

Η απάντηση του σε σχετική ερώτηση:

«Και για τα δύο θα μπορέσω να σας απαντήσω ολοκληρωμένα στο τέλος της θητείας μου. Ομως, μπορώ να σας πω ότι είμαι χαρούμενος, γιατί έχουμε καταφέρει σε ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα μεν, αλλά σε έναν πολύ μεγάλο βαθμό δε, να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο Δήμος της Αθήνας, ο οποίος σταδιακά μεταμορφώνεται σε έναν ανθρώπινο Δήμο που σέβεται τις καθημερινές ανάγκες των δημοτών.

Που καθαρίζει διαφορετικά, που συντηρεί τον δημόσιο χώρο μεθοδικά, που ψηφιοποιείται, που εκσυγχρονίζεται, που βρίσκεται καθημερινά σε όλες τις γειτονιές και που κάνει μία πολύ σημαντική προσπάθεια για να στηρίξει εκείνους που έχουν ανάγκη. Χαίρομαι γιατί επιτέλους ολοκληρώσαμε την Ομόνοια, η οποία έγινε πάλι πλατεία-σύμβολο ή γιατί, πάλι επιτέλους, ξεκινάμε τη Διπλή Ανάπλαση.Χαίρομαι που δεν εγκλωβιζόμαστε στην απλή διαχείριση των ζητημάτων, αλλά μπορούμε να σχεδιάζουμε και σταδιακά να χτίζουμε μία καλύτερη πόλη.

Μια πόλη που αξίζει στους Αθηναίους. Είμαι δήμαρχος μόλις έναν χρόνο και τέσσερις μήνες. Θέλω να ελπίζω πως ύστερα από τρία χρόνια δεν θα έχω μετανιώσει για όλα όσα σήμερα ελπίζω και ονειρεύομαι. Προς το παρόν, δεν σταματάμε το τρέξιμο παρά τις δυσκολίες της πανδημίας. Δεν θέλουμε αυτή η κακή συγκυρία να αποτελέσει άλλοθι, ώστε η πόλη να χάσει μία ακόμα δεκαετία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ