AEK : Ο Μελισσανίδης στηρίζει τον Καρέρα

AEK : Ο Μελισσανίδης στηρίζει τον Καρέρα

Στηρίζεται τουλάχιστον μέχρι νεοτέρας ο Ιταλός τεχνικός

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής του ντέρμπι του ΟΑΚΑ, επικρατώντας της ΑΕΚ με 1-2 και βυθίζοντας την Ένωση σε μια βαθιά κρίση. Οι Κιτρινόμαυροι μπήκαν από χθες σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση, στο επίκεντρο της οποίας βρίσκεται ο Μάσιμο Καρέρα.

Ο Ιταλός τεχνικός είναι στο επίκεντρο της κριτικής ωστόσο από μεριάς διοίκησης προκύπτει στήριξη προς το πρόσωπό του! Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μιλώντας χθες σε συνεργάτες του ήταν κατηγορηματικός: «Θέμα Καρέρα δεν υπάρχει! Αυτή τη στιγμή προέχει η ομάδα να βρει την ηρεμία της και να διορθώσει τα λάθη της».

Αυτό ήταν το μήνυμα του «Τίγρη» που δείχνει και το πώς κοιτάζουν στην ΑΕΚ την επόμενη μέρα της ομάδας. Σίγουρα υπάρχει δυσαρέσκεια και απογοήτευση, δεδομένα βαραίνουν και τον Καρέρα ευθύνες για την εικόνα της ομάδας, όμως ζήτημα αντικατάστασής του δεν τίθεται. Τουλάχιστον προς ώρα.

Τώρα το ότι η θέση του Ιταλού προπονητή κρίνεται επισφαλής, είναι δεδομένο. Όμως φαίνεται πως ο Καρέρα έχει τη στήριξη της διοίκησης προκειμένου να… γυρίσει το χαρτί και να αντιστρέψει το κλίμα. Στην ΑΕΚ εκτιμούν πως αυτή τη στιγμή θα είναι τεράστιο πισωγύρισμα να πάνε σε μια άλλη λύση για τον πάγκο της ομάδας.

Η εκτίμηση που υπάρχει είναι πως η κατάσταση μπορεί να αντιστραφεί. Δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να υπάρξουν επαφές του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Ίλια Ίβιτς αλλά και τον Μάσιμο Καρέρα, προς αυτή την κατεύθυνση. Είναι σαφές πως η Ένωση διέρχεται μιας κρίσης, όμως υπάρχει η πίστη πως αυτή μπορεί να ξεπεραστεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ