Σκληρές ατάκες Ίβιτς στα Σπάτα: «Απορώ πως κοιμηθήκατε το βράδυ, δεν υπήρχατε πουθενά»!

Σκληρές ατάκες Ίβιτς στα Σπάτα: «Απορώ πως κοιμηθήκατε το βράδυ, δεν υπήρχατε πουθενά»!

Ο Ιλια Ιβιτς πήγε στα Σπάτα και έθεσε τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ προ των ευθυνών τους, μετά και τη νέα ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Η ήττα από τον Παναθηναϊκό έφερε σύννεφα πάνω από τα Σπάτα και το κλίμα στην ΑΕΚ είναι βαρύ. Η ομάδα διέρχεται μιας σοβαρής κρίσης και μένει να δούμε αν και πως θα την ξεπεράσει. Ο Ίλια Ίβιτς βρέθηκε σήμερα στα Σπάτα και μίλησε σε πολύ έντονο ύφος στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ο τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα, προκειμένου να δώσει σε όλους να καταλάβουν πως έχει η κατάσταση. Ο Ίβιτς σημείωσε μεταξύ άλλων πως «δεν υπήρχατε πουθενά, παίζατε λες και φοράτε άλλη φανέλα», ενώ ξεκαθάρισε πως θα πρέπει άμεσα να συνέλθουν άπαντες, προκειμένου η ομάδα να σηκώσει κεφάλι.

«Δεν ξέρω πραγματικά τι κάνατε χθες και πως αντιμετωπίσατε το ματς. Δεν βγάλατε ένταση, δεν δείξατε πάθος, υπήρχαν στιγμές που δεν υπήρχατε πουθενά! Αλήθεια, μπορέσατε να κοιμηθείτε ήσυχοι το βράδυ; Γιατί εγώ δεν τα κατάφερα! Η κατάσταση είναι δύσκολη και πρέπει να αναλογιστείτε τις ευθύνες σας. Δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτό! Δεν γίνεται! Δεχθήκατε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο που ήταν παιδικά. Και αντί να μπείτε στο δεύτερο και να λυσσάξετε για να σκοράρετε, κάνατε την πρώτη φάση μετά το 70’!», ήταν οι ατάκες του Ίβιτς προς τους παίκτες.

Είναι σαφές πως τα πράγματα στην ΑΕΚ βρίσκονται σε οριακό σημείο. Όλοι κρίνονται και αυτό ισχύει και για τον Μάσιμο Καρέρα, που επί της ουσίας παίζει τη θέση του στα ματς που έρχονται, άσχετα με τη στήριξη που εξέφρασε προς το πρόσωπό του χθες η διοίκηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ