Group therapy στα Σπάτα μεταξύ Καρέρα – παικτών

Group therapy στα Σπάτα μεταξύ Καρέρα – παικτών

«Αν πιστεύετε ότι φταίω εγώ να φύγω», είπε ο Ιταλός τεχνικός στους Κιτρινόμαυρους.

Η εικόνα της ΑΕΚ έχει προβληματίσει πολύ τον Μάσιμο Καρέρα που θέλησε σήμερα να κάνει μια ανοικτή συζήτηση με τους παίκτες του. Ο Ιταλός προπονητής και οι Κιτρινόμαυροι κλείστηκαν στα αποδυτήρια των Σπάτων για περίπου μισή ώρα, συζητώντας τα πάντα!

Τον λόγο πήρε αρχικά ο Καρέρα που τόνισε προς τους ποδοσφαιριστές του: «Δεν χρειάζεται να σας πω εγώ πως έχει η κατάσταση. Είμαι σίγουρος ότι όλοι σας έχετε αντιληφθεί πως η κατάσταση είναι δύσκολη. Εκείνο που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως φτάσαμε ως εδώ, τι έφταιξε. Αν νομίζετε πως το πρόβλημα είμαι εγώ, τότε να φύγω!», ήταν τα λόγια του Καρέρα.

Η απάντηση ήρθε αρχικά δια στόματος Πέτρου Μάνταλου. Ο αρχηγός της ΑΕΚ σημείωσε μεταξύ άλλων: «Κόουτς κανείς μας δεν πιστεύει πως το πρόβλημα είσαι εσύ. Έχουμε δουλέψει πολύ όλον αυτόν τον καιρό, ξέρουμε ποιος είσαι και πόσο θέλεις να πετύχει η φετινή χρονιά. Έχουμε κάνει σημαντικά λάθη, δεν είχαμε την εικόνα που έπρεπε και αναλαμβάνω την ευθύνη εκ μέρους των παικτών. Πρέπει όλοι μαζί να κοιτάξουμε τα λάθη μας, να τα διορθώσουμε και να ανακάμψουμε. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι που συνέστησε ηρεμία και εμφανίστηκε σίγουρος για το ότι η ΑΕΚ μπορεί να ανακάμψει και να βγει από αυτή τη δύσκολη κατάσταση. «Έχουμε αποδείξει τι μπορούμε να κάνουμε όταν είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι. Νικήσαμε την Βόλφσμπουργκ όταν όλοι μας είχαν ξεγραμμένους. Πρέπει να βρούμε ξανά αυτή τη σπιρτάδα που είχαμε τότε, αυτό μας λείπει».

Σύμφωνος με τα λόγια του Τσιγκρίνσκι ήταν και ο Αντρέ Σιμόες, που μεταξύ άλλων στάθηκε στην ανάγκη να αφήσουν όλοι στην άκρη τους προσωπικούς τους στόχους και να επικεντρωθούν στον συνολικό. Ενώ τον λόγο πήρε και ο Μιχάλης Μπακάκης που αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ανασταλτικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ και στην έλλειψη συνεννόησης που υπάρχει, όσον αφορά στα καθήκοντα του καθενός, σε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ