Άρης : Ζήτησε ενός λεπτού σιγή στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για τον Μποζατζίσκι

Άρης : Ζήτησε ενός λεπτού σιγή στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για τον Μποζατζίσκι

Η ΠΑΕ Άρης ζήτησε από τη Superleague να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη μνήμη του

Ιανουάριος του 2020 ήταν όταν ο Άρης υποδέχτηκε τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και τον διέλυσε, πετυχαίνοντας τεσσερα γκολ. Η μεγάλη νίκη των κιτρινόμαυρων επί του αντιπάλου τους και η χαρά των οπαδών τους, όμως, επισκιάστηκε από μια τραγική είδηση λίγες ώρες αργότερα. Ο Βούλγαρος, Τόσκο Μποζατζίσκι, που είχε ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσει με την παρέα του το ντέρμπι, έπεφτε νεκρός από επίθεση που δέχτηκε από οπαδούς του ΠΑΟΚ στους δρόμους της πόλης.

Και η ΠΑΕ Άρης δεν τον ξεχνά καθώς κατέθεσε αίτημα στη Superleague για να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, στη μνήμη του Τόσκο Μποζατζίσκι.

Τι είχε συμβεί με τον Μποζατζίσκι

Ο Μποζατζίσκι προκειμένου να ξεφύγει από την οργή των οπαδών του ΠΑΟΚ έπεσε πάνω σε ένα διερχόμενο αυτοκίνητο, το οποίο τον παρέσυρε με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Μάλιστα, το αυτοκίνητο που τον παρέσυρε όπως αποδείχτηκε από τις διωκτικές αρχές το είχε νοικιάσει, μέσω leasing, ένας οργανωμένος οπαδός του ΠΑΟΚ, ο Γραμματικόπουλος. Μάλιστα, όλα έδειχναν ότι αυτός σήμανε το γενικό προσκλητήριο για να φτάσουν οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ στην καφετέρια όπου κάθονταν αμέριμνοι οι Βούλγαροι φίλαθλοι του Άρη με τα κασκόλ τους.

Όταν αυτοί έφτασαν με μηχανές, ο Γραμματικόπουλος εντάχθηκε σε αυτούς και η φίλη του πήρε το αυτοκίνητο. Όταν ο άτυχος Βούλγαρος φίλαθλος προσπάθησε να ξεφύγει από τα χτυπήματα που δεχόταν στο πάρκινγκ της καφετέριας έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο.

Σταδιακά ήρθαν στο φως στοιχεία που παρουσίασαν τον Γραμματικόπουλο ως έναν ιδιαίτερα ενεργό οργανωμένο οπαδό του ΠΑΟΚ, συνδεόμενο με φιλικές σχέσεις με άλλους παράγοντες της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ