ΑΕΚ : Στα Σπάτα ο Μελισσανίδης

ΑΕΚ : Στα Σπάτα ο Μελισσανίδης

Στα Σπάτα βρίσκεται ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ώστε να μιλήσει στους παίκτες και στον Μάσιμο Καρέρα, έπειτα από τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μετά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα της ΑΕΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη, βρίσκεται στα Σπάτα προκειμένου να μιλήσει στους παίκτες αλλά και στον Μάσιμο Καρέρα.

Οι ήττες από τη Ζόρια, την Μπράγκα και τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, αλλά κυρίως η εικόνα που έδειξε η Ένωση ανάγκασαν τον ισχυρό άνδρα των κιτρινόμαυρων να αναλάβει δράση, καθώς βρίσκεται στο προπονητικό κέντρο της ομάδας για να αντιστρέψει το κλίμα που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες εβδομάδες.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μελισσανίδης είναι στα Σπάτα για να συνομιλήσει με τον Ίλια Ίβιτς, αλλά και να τα πει τόσο με τον Μάσιμο Καρέρα και τους ποδοσφαιριστές, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα τη στήριξη του προς τον Ιταλό τεχνικό.

Λίγο πριν ξεκινήσει η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ τα είπε με τον Καρέρα για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο τον τελευταίο καιρό, ενώ ζήτησε από τους παίκτες να αναλάβουν κι εκείνοι τις ευθύνες τους για τα τρία τελευταία αρνητικά αποτελέσματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ