Ανακοίνωσε Τζανδάρη η Λαμία

Ανακοίνωσε Τζανδάρη η Λαμία

Η ομάδα της Φθιώτιδας επισημοποίησε το... γάμο με τον Φάνη Τζανδάρη.

Στην απόκτηση του Φάνη Τζανδάρη προχώρησε η Λαμία.

Η ομάδα της Φθιώτιδας ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον 27χρονο αμυντικό χαφ, που την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα της Σπάρτακ Τρνάβα.

Ο Τζανδάρης δήλωσε χαρούμενος που επέστρεψε στην Ελλάδα, ενώ τόνισε πως θέλει να βοηθήσει τη Λαμία να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 27χρονο (13/6/1993) αμυντικό χαφ, Φάνη Τζανδάρη ο οποίος την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Σλοβακίας με τη Σπαρτάκ Τρνάβα. Ακόμη έχει αγωνιστεί σε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, Κόπερ (Σλοβενία), Πανιώνιο, ΠΑΟΚ, Απόλλων Πόντου και Αναγέννηση Επανομής.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Φάνης Τζανδάρης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που επιστρέφω στην Ελλάδα και ειδικά που έρχομαι να αγωνιστώ για την ομάδα της Λαμίας, στην οποία υπάρχει ένα υγιές περιβάλλον και πολύ καλό κλίμα. Στόχος μου είναι να βοηθήσω τη Λαμία να πετύχει την παραμονή στην κατηγορία και θα βάλω όλες μου τις δυνάμεις μαζί με τους συμπαίκτες μου για να τα καταφέρουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ