ΑΕΚ : Η προϋπόθεση για να πάρει στόπερ

ΑΕΚ : Η προϋπόθεση για να πάρει στόπερ

Η Ένωση χρειάζεται ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι ο Ίλια Ίβιτς θα ψάξει ποδοσφαιριστή τον Ιανουάριο.

Η ήττα της ΑΕΚ από τη Λέστερ ανάδειξε (εκ νέου) με τον πιο εμφατικό τρόπο το κενό στο κέντρο της άμυνας. Πέραν τον παραλείψεων του Μάσιμο Καρέρα στη δουλειά στην ανασταλτική λειτουργία, οι στόπερ της Ένωσης δείχνουν να μην μπορούν να ανταποκριθούν στο υψηλότερο επίπεδο.

Με εξαίρεση τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος όμως είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς και χρειάζεται ειδική διαχείριση για να ανταπεξέρθει στις απαιτήσεις της σεζόν. Οι Σβάρνας, Νεντελτσεάρου και Χνιντ είναι καλοί αμυντικοί, αλλά κανένας τους δεν ξεχωρίζει.

Από την άλλη, δεν είναι απλό για τον Ίλια Ίβιτς να ψάξει στην αγορά για έναν κεντρικό αμυντικό. Το ρόστερ έχει τέσσερις ποδοσφαιριστές και πλέον η ΑΕΚ θα παίζει ένα παιχνίδι την εβδομάδα, μετά τον αποκλεισμό από το Europa League. Άρα το ροτέισον θα κλείσει σημαντικά.

Πρακτικά, ακόμα και ο Όγκνιεν Βράνιες φαίνεται πως μένει στην επικαιρότητα λόγω των προσπαθειών του και λιγότερο επειδή ο Ίβιτς όντως ασχολείται μαζί του. Άλλωστε, ο Βόσνιος έχει συμβόλαιο με την Άντερλεχτ και παρά τις φήμες, δεν έχει αποδεσμευτεί ακόμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ