ΟΦΗ : Με Σολίς η αποστολή για Λάρισα

ΟΦΗ : Με Σολίς η αποστολή για Λάρισα

Στην αποστολή του ΟΦΗ για την αναμέτρηση με τη Λάρισα συμπεριλήφθηκε ο Ναζαρένο Σολίς. Εκτός έμεινε ο Βαχίντ Σελίμοβιτς.

Με τον Ναζαρένο Σολίς στην αποστολή θα ταξιδέψει στην Λάρισα ο ΟΦΗ για την αυριανή αναμέτρηση με την ΑΕΛ στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της SuperLeague. Ο Αργεντινός μέσος ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή της κριτικής ομάδας από τον Γιώργο Σίμο.

Ο Έλληνας τεχνικός πάντως έχει να διαχειριστεί αρκετές απουσίες, με τον Βαχίντ Σελίμοβιτς να είναι μια εξ αυτών…

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

«Ολοκληρώθηκε το πρωί της Παρασκευής (11/12) στο Παγκρήτιο στάδιο, η προετοιμασία της ομάδας μας για τον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου (12/12) με την ΑΕΛ.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας και αντίδρασης, ασκήσεις μεταβιβάσεων, άσκηση μετάβασης και αγωνιστικό παιχνίδι.

Αναφορικά με τους τραυματίες, θεραπεία ακολούθησαν για μια ακόμη ημέρα οι Vajebah Sakor, Jonathan De Guzman, Adil Nabi, Felipe Souza και Νίκος Μαρινάκης, ενώ ο Ricardo Vaz έκανε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Εκτός από τους παραπάνω ποδοσφαιριστές, στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκε ο Juan Neira, λόγω καρτών και οι Vahid Selimovic, Βαγγέλης Νοικοκυράκης και Κοσμάς Τσιλιανίδης.

Την 21μελή αποστολή απαρτίζουν οι: Waterman, Σωτηρίου, Σηφάκης, Weiss, Λυμπεράκης, Sturgeon, Solis, Βαφέας, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Γιαννούλης, Γιάννου, Sardinero, Γκαργκαλατζίδης, Στάικος, Γρίβας, Mellado, Κοροβέσης, Μίγγος, Σουρνάκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ