Μαυρομμάτης: «Πήραμε ψυχολογία κόντρα στην ΑΕΚ, χαρούμενος που θα παίξουμε στη Λεωφόρο»

Μαυρομμάτης: «Πήραμε ψυχολογία κόντρα στην ΑΕΚ, χαρούμενος που θα παίξουμε στη Λεωφόρο»

Ο Φάνης Μαυρομμάτης μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ, την επιστροφή στη Λεωφόρο, αλλά και την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα το Σάββατο (12/12, 19:30) και ο Φάνης Μυρομμάτης κλήθηκε να μιλήσει στη NOVA για την αναμέτρηση, αλλά και για την εικόνα των «πράσινων»

Ο Έλληνας αμυντικός τόνισε πως η νίκη επί της ΑΕΚ έδωσε ψυχολογία στην ομάδα, ενώ επισήμανε πως όλοι θέλουν να είναι σοβαροί και αποτελεσματικοί στα παιχνίδια.

Ακόμη δεν έκρυψε τη χαρά του για την επιστροφή της ομάδας του Λάζλο Μπόλονι στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φάνης Μαυρομμάτης:

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Μας έδωσε ψυχολογία. Όπως γνωρίζουμε όλοι η πορεία δεν είναι τόσο καλή όσο περιμέναμε και αυτή η νίκη μας έδωσε αρκετή ψυχολογία για τη συνέχεια».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Παιχνίδι με παιχνίδι θέλουμε να είμαστε σοβαροί, αποτελεσματικοί και να κατακτούμε νίκες».

Για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Τα Γιάννενα είναι σκληρή ομάδα, έχουμε αναλύσει τα καλά και τα λάθη στο προηγούμενο ματς και θέλουμε να πάρουμε τη νίκη».

Για την επιστροφή του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο: «Είμαι χαρούμενος, η Λεωφόρος είναι ένα ιστορικό γήπεδο, έχουμε πολλές αναμνήσεις από αυτό το γήπεδο και είμαστε όλοι χαρούμενοι. Αν είχαμε και κόσμο, θα ήταν καλύτερα».

Για την παρουσία του: «Κοιτάω τη δουλειά μου, να προπονούμαι, να βελτιώνομαι και ο προπονητής είναι αυτός που θα κρίνει αν θα παίξω ή όχι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ