ΑΕΚ : Επαφές με Παπαδημητρίου και Κωνστάντο

ΑΕΚ : Επαφές με Παπαδημητρίου και Κωνστάντο

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ψάχνει συνδετικό κρίκο ανάμεσα σε Ίλια Ίβιτς και ομάδα και φέρεται πως βρίσκεται σε επαφές με τους Παπαδημητρίου και Κωνστάντο για αυτό τον ρόλο.

Η ΑΕΚ αναζητά άνθρωπο κοντά στον Ιλια Ιβιτς με πόστο κοντά στην ομάδα και στα Σπάτα, προκειμένου να λειτουργήσει καλύτερα η Ένωση. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης λοιπόν φέρεται να βρίσκεται σε αναζήτηση ενός ανθρώπου που θα είναι ο συνδετικός κρίκος του τεχνικού διευθυντή και του ποδοσφαιρικού τμήματος και φαίνεται να έχει ξεχωρίσει δυο περιπτώσεις.

Ο λόγος για τον Κώστα Κωνστάντο και τον Γιάννη Παπαδημητρίου δυο έμπειρους ανθρώπους που έχουν δουλέψει σε παρόμοιο πόστο κατά το παρελθόν. Ο πρώτος έχει εργαστεί στη Λάρισα, αλλά και πιο πρόσφατα στον Παναθηναϊκό, ενώ ο Παπαδημητρίου ήταν επί χρόνια ο γενικός αρχηγός της Ξάνθης, προτού αποχωρήσει πριν λίγους μήνες.

Μέχρι στιγμής ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ δεν έχει πάρει κάποια οριστική απόφαση, ούτε έχει καταλήξει σε κάποιον από τους δυο, όμως μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να δρομολογηθούν εξελίξεις με το συγκεκριμένο ζήτημα, είτε με τους συγκεκριμένους δυο είτε με άλλους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ