ΑΕΚ : «Τρέχει» για Ολυμπιακό ο Τσιγκρίνσκι

ΑΕΚ : «Τρέχει» για Ολυμπιακό ο Τσιγκρίνσκι

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος στο ματς με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Τετάρτη στο ΟΑΚΑ.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Σμύρνης την Κυριακή στη Ριζούπολη, όμως την ερχόμενη Τετάρτη δίνει το μεγάλο εξ αναβολής ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για την πρώτη αγωνιστική της Superleague.

Ο Μάσιμο Καρέρα και οι ποδοσφαιριστές του έχουν αποκλειστικά το μυαλό τους στην Ελαφρά Ταξιαρχία και στο πως θα επιστρέψει στις νίκες η ομάδα μετά τα τρία σερί αρνητικά αποτελέσματα σε Ελλάδα και Ευρώπη, όμως ο Ιταλός τεχνικός έχει στην άκρη του μυαλού του το ματς με τους ερυθρόλευκους, αφού είναι κομβικό τόσο για την Ένωση αλλά και για τον ίδιο.

Τα ευχάριστα για τον Καρέρα όσον αφορά το ματς με τον Απόλλωνα ήταν η επιστροφή των Λιβάγια, Μπακάκη και Λόπες, οι οποίοι υπολογίζονται κανονικά για την αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής. Όχι όμως και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος «τρέχει» για να είναι έτοιμος στο ματς με τον Ολυμπιακό μεσοβδόμαδα.

Ο Ουκρανός στόπερ δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αποκόμισε στον ώμο στο παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη και τη δεδομένη χρονική στιγμή μοιάζει δύσκολο να προλάβει το ματς με τους ερυθρόλευκους αν και κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ