ΑΕΚ : Ψάχνει το ξέσπασμα κόντρα στον Απόλλωνα

ΑΕΚ : Ψάχνει το ξέσπασμα κόντρα στον Απόλλωνα

Η Ένωση καίγεται για τη νίκη πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, 4-2-3-1 ετοιμάζει ο Μάσιμο Καρέρα.

Ευκαιρία για ξέσπασμα και ανάταση ψυχολογίας έχει η ΑΕΚ, η οποία φιλοξενείται (17:15) από τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη. Η Ένωση προέρχεται από ήττες και κακές εμφανίσεις και πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, έχει ανάγκη από μία εμφατική νίκη.

Ο Μάσιμο Καρέρα έλαβε τη δημόσια στήριξη του Δημήτρη Μελισσανίδη στα Σπάτα, αλλά από μόνη της δεν αρκεί. Ο Ιταλός προπονητής έχει ανάγκη από τα αποτελέσματα, προκειμένου να διασφαλίσει τη θέση του.

Η νίκη για την ΑΕΚ είναι επιτακτική και για βαθμολογικούς λόγους. Η Ένωση απέχει 6 βαθμούς από τον Ολυμπιακό, έχουν ίδιο αριθμό παιχνιδιών και δεν θέλει η διαφορά να μεγαλώσει. Ειδικά τέσσερις μέρες πριν τη μεταξύ τους αναμέτρηση…

Στο τακτικό σκέλος, ο Καρέρα καταλήγει στο 4-2-3-1. Ο Τσιντώντας θα αρχίσει στην εστία, οι Σβάρνας και Χνιντ θα παίξουν στο κέντρο της άμυνας, ο Παουλίνιο στο αριστερό άκρο και μάλλον ο Μιτάι στο αριστερό άκρο. Οι Σιμόες και Σάκχοφ θα συνθέσουν το δίδυμο των αμυντικών χαφ και ο Μάνταλος θα έχει επιτελικό ρόλο. Ο Λιβάγια και ο Λιβάι Γκαρσία θα παίξουν στα άκρα της επίθεσης και ο Ανσαριφάρντ στην κορυφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ