Ανησυχία για τον Σεμέδο, αποχώρησε με ενοχλήσεις

Ανησυχία για τον Σεμέδο, αποχώρησε με ενοχλήσεις

Η κακοδαιμονία συνεχίζεται για τον Ολυμπιακό, καθώς στα προβλήματα προστέθηκε και ο νέος τραυματισμός του Σεμέδο.

Ο Ολυμπιακός έκανε τη ζωή του εύκολη στη Λαμία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κατάφερε να φύγει από την πόλη της Φθιώτιδας χωρίς προβλήματα. Τουναναντίον, ακόμη ένας τραυματισμός χτύπησε την πόρτα της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς. Με τον Ρούμπεν Σεμέδο να προκαλεί πονοκέφαλο στον προπονητή του.

Ο Πορτογάλος στόπερ, μπορεί να γλίτωσε κάποιο σοβαρό πρόβλημα από το χτύπημα στο κεφάλι, στο 13ο λεπτό, αλλά όλα δείχνουν ότι δεν κατάφερε να γλιτώσει και από το μυϊκό πρόβλημα που τον ανάγκασε να αποχωρήσε από τον αγωνιστικό χώρο στο 66ο λεπτό.

Ο Σεμέδο, σε μία φάση στο 59′ έκοψε την μπάλα με υπερένταση και αμέσως έδειξε ότι τον «τσίμπισε» ο οπίσθιος μηριαίος στο δεξιό του πόδι. Επιασε το σημείο με το χέρι του, έμεινε κάτω και αμέσως το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού κινητοποιήθηκε.

Εν τέλει ο Σεμέδο ζήτησε να μείνει λίγα λεπτά ακόμη στον αγωνιστικό χώρο, για να δοκιμάσει το πόδι του, αλλά τελικά στο 66′ ο Πέδρο Μαρτίνς τον έβγαλε από το γήπεδο, αντικαθιστώντας τον με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο. Μάλιστα, αμέσως μόλις πήγε στον πάγκο του Ολυμπιακού ο γιατρός Χρήστος Θέος πήγε στον Σεμέδο, ο οποίος του έδειχνε το σημείο που έχει χτυπήσει.

Οπως γίνεται αντιληπτό η κατάσταση του ποδοσφαιριστή θα επανεκτιμηθεί και με την επιστροφή των Πειραιωτών από τη Λαμία, αναμένεται να πάει στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να φανεί το μέγεθος του προβλήματος.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη και πιθανή απουσία του Σεμέδο θα είναι τεράστιο πλήγμα για τα πλάνα του Μαρτίνς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ