Οργή Μαρινάκη για το γήπεδο στη Λαμία: «Είναι ντροπή. Ούτε γαϊδούρια σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο…»

Οργή Μαρινάκη για το γήπεδο στη Λαμία: «Είναι ντροπή. Ούτε γαϊδούρια σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο…»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης συνεχάρη τους παίκτες του Ολυμπιακού για τη νίκη στη Λαμία και σε έναν αγωνιστικό χώρο που ανέφερε ότι δεν κάνει «ούτε να στέκονται γαϊδούρια»

Ο Ολυμπιακός πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη Λαμία. Το τελικό 6-0 ικανοποίησε απόλυτα τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ωστόσο, στο μήνυμά του μετά το τέλος του αγώνα, πέρα από τα αναμενόμενα συγχαρητήρια, εξέφρασε την αγανάκτηση και την οργή του για τον αγωνιστικό χώρο στον οποίο αναγκάστηκαν να αγωνιστούν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας τους.

Μάλιστα, σε μία σπάνια ενέργειά του, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού επέλεξε να πάρει θέση με μήνυμα που ανέβασε στα προσωπικά του social media, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι «σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο δεν στέκονται ούτε γαϊδούρια, όχι επαγγελματίες αθλητές υψηλού επιπέδου», ενώ κάλεσε τη Super League να μεριμνήσει και να λάβει τα απαραίτητα μέτρα, για να προστατέψει τους παίκτες και να μην γίνει ξανά αγώνας σε τέτοιες συνθήκες.

Αναλυτικά το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Θέλω να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μας όχι μόνο για την ευρεία νίκη αλλά κυρίως για την υπεράνθρωπη προσπάθεια που κατέβαλαν και το ρίσκο που πήραν να αγωνιστούν μέσα στο βούρκο και τη λάσπη. Σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο δεν στέκονται ούτε γαϊδούρια, όχι επαγγελματίες αθλητές υψηλού επιπέδου.

Είναι πραγματικά ντροπή να είναι αυτή η εικόνα της Super League και δεν τιμά την ίδια τη διοργανώτρια, τους χορηγούς της και όσους θέλουν το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου και την αναβάθμισή του.

Η Super League οφείλει να πάρει άμεσα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να μην ξαναγίνει ποτέ αγώνας της σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ