Καρέρα : «Μεγάλο πρόβλημα η άμυνα»

Καρέρα : «Μεγάλο πρόβλημα η άμυνα»

Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε ότι η ΑΕΚ δυσκολεύτηκε πολύ απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης και για ένα ακόμα παιχνίδι αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στην άμυνα.

Η ΑΕΚ μπορεί να κέρδισε στην Ριζούπολη τον Απόλλωνα Σμύρνης με 4-3, για την 12η αγωνιστική της Superleague, ωστόσο, ο Μάσιμο Καρέρα δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του.

Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε ότι η Ενωση δυσκολεύτηκε πολύ και για ένα ακόμα παιχνίδι αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στην άμυνα. «Με μια φάση του αντιπάλου δεχόμαστε γκολ», ανέφερε ο προπονητής της Ενωσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς: «Παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, όμως στο δεύτερο ο νόμος του ποδοσφαίρου είναι ότι όταν δεν σκοράρεις θα δεχθείς γκολ και αυτό έγινε. Δυσκολευτήκαμε και δεν έμεινα καθόλου ικανοποιημένος».

Για τα αμυντικά κενά της ομάδας του: «Πετύχαμε τρία γκολ, αλλά με μια φάση του αντιπάλου δεχόμαστε γκολ και αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει κάθε φορά που έχει ευκαιρία ο αντίπαλος να δεχόμαστε γκολ. Είναι μεγάλο πρόβλημα και πρέπει να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι στο αμυντικό κομμάτι».

Για το αν υπήρξε χαλαρότητα στο δεύτερο μέρος: «Και στο δεύτερο μέρος μπήκαμε σωστά στο γήπεδο, είχαμε την ευκαιρία για το 4-1, δεν την εκμεταλλευτήκαμε και τελικά έγινε 3-2. Μόνοι μας δυσκολευτήκαμε και παραλίγο να μας ισοφαρίσουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ