Ανησυχία στον ΠΑΟΚ: Τραυματίστηκε ο Ουαγκέ, έπεσε πάνω στο δοκάρι! (vid)

Ανησυχία στον ΠΑΟΚ: Τραυματίστηκε ο Ουαγκέ, έπεσε πάνω στο δοκάρι! (vid)

Στην προσπάθεια του ο Σενεγαλέζος να απομακρύνει την μπάλα έπεσε πάνω στο δοκάρι, προκαλώντας έντονη ανησυχία στον Πάμπλο Γκαρσία και στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ!

Ατυχος στάθηκε ο Μούσα Ουαγκέ στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Αρη στο Κλεάνθης Βικελίδης, καθώς κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου έπεσε πάνω στο δοκάρι και τραυματίστηκε, με τον Πάμπλο Γκαρσία να προχωράει σε αναγκαστική αλλαγή!

Στο 60’ ο Μπερτόλιο βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Δικεφάλου, πλασάρε, η μπάλα πήρε πορεία προς τα δίχτυα του Πασχαλάκη, αλλά ο Ουαγκέ πρόλαβε και έδιωξε την μπάλα. Στην προσπάθειά του όμως έπεσε πάνω στο δοκάρι και τραυματίστηκε, με το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΟΚ να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες.

Η σύγκρουση του Ουαγκέ με το δοκάρι ήταν σφοδρή, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου του Βορρά να… παγώνουν με τον τραυματισμό του Αφρικανού μπακ. Ο γιατρός του ΠΑΟΚ αφού πρόσφερε στον Σενεγαλέζο τις πρώτες βοήθειες, στη συνέχεια ζήτησε αλλαγή, με τον Χοσέ Κρέσπο να παίρνει τη θέση του.

Ο Ουαγκέ μεταφέρθηκε εκτός αγωνιστικού χώρου με φορείο, με τον τραυματισμό του να έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στον Πάμπλο Γκαρσία και τους συνεργάτες του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ