Αρης – ΠΑΟΚ : Μπουνιά του Ζίβκοβιτς στον Ματίγια (vid)

Αρης – ΠΑΟΚ : Μπουνιά του Ζίβκοβιτς στον Ματίγια (vid)

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ χτύπησε τον Αργεντινό του Αρη - Αν το βίντεο πάει στον αθλητικό δικαστή θα τιμωρηθεί και δεν θα παίξει κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Χαμός έγινε στον αγωνιστικό χώρο του «Κλεάνθης Βικελίδης», μετά την ολοκλήρωση του ντέρμπι ανάμεσα στον Αρη και τον ΠΑΟΚ, για την 12η αγωνιστική της Superleague. Ο Αντριγια Ζίβκοβιτς μετά το τελευταίο σφύριγμα του Ολλανδού διαιτητή, Νάιχαους, όρμηξε στον Ματίγια και έριξε μπουνιά στον ποδοσφαιριστή του Αρη!

Οι παίκτες του Δικεφάλου βλέποντας τον Σέρβο μεσοεπιθετικό να είναι εκτός εαυτού μπήκαν στη μέση και προσπάθησαν να απομακρύνουν τον βραχύσωμο εξτρέμ, ο οποίος συνέχιζε να βρίζει και να προκαλεί τον Λατινοαμερικάνο άσο του Αρη. Στο βίντεο έχει καταγραφεί καθαρά το ντου του Αντριγια Ζίβκοβιτς στον Χαβιέ Ματίγια και το χτύπημα στον παίκτη των γηπεδούχων.

Αν ο παίκτης του ΠΑΟΚ κληθεί σε απολογία από τον Αθλητικό Δικαστή, μέσω του βίντεο, τότε θα τιμωρηθεί και θα χάσει το ντέρμπι που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό! Ο Αθλητικός Δικαστής πρέπει και οφείλει, με το βίντεο που υπάρχει από την τηλεοπτική μετάδοση, να καλέσει τον Αντριγια Ζίβκοβιτς σε απολογία για την ενέργειά του.

Ο άσος του Δικεφάλου χτύπησε τον αντίπαλό του και εάν τιμωρηθεί θα χάσει το ντέρμπι με τους Πράσινους.

Δείτε το βίντεο:

Και τις φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ