Βράζει ο κόσμος της ΑΕΚ : «Ψευτο-Ωνάση Τίγρη μην κατέβουμε την Τετάρτη» (pics)

Βράζει ο κόσμος της ΑΕΚ : «Ψευτο-Ωνάση Τίγρη μην κατέβουμε την Τετάρτη» (pics)

Οργή και πάλι από τον κόσμο στην ΑΕΚ εναντίον του Δημήτρη Μελισσανίδη. Τον αποκαλούν... ψευτο-Ωνάση και τον καλούν να μην κατέβει η ΑΕΚ να παίξει με τον Ολυμπιακό.

Η τύχη και το VAR γλίτωσαν την ΑΕΚ στη Ριζούπολη αφού στα… χασομέρια του ματς ο Απόλλωνας φλέρταρε με το 4-4. Ωστόσο ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν φαίνεται να γλιτώνει από την αγανάκτηση και την οργή των οπαδών της ομάδας του.

Οργή που για ακόμα μια φορά τις τελευταίες μέρες εκφράζεται μέσω των Social Media της ΠΑΕ ΑΕΚ. Μια ματιά στην επίσημη σελίδα της ΑΕΚ στο Facebook είναι αρκετή για να δει ο καθένας το τι συμβαίνει από σχόλια οπαδών της ομάδας εναντίον όλων.

Με πρώτο τον Δημήτρη Μελισσανίδη, τον οποίο κάποιοι αποκαλούν… ψευτο-Ωνάση και τον καλούν να μην κατεβάσει καθόλου την ομάδα της ΑΕΚ στο γήπεδο στο ματς της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό προκειμένου να μην ξεφτιλιστούν.

Τα σχόλια εναντίον του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ είναι εκατοντάδες με τον κόσμο να είναι αγανακτισμένος από την εικόνα της ομάδας και να ρίχνει την ευθύνη στον Μελισσανίδη.

Δείτε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ