Βόμβες Καραπαπά : «Γκαγκατσάκο, πες μας για τις μαύρες σακούλες» (pics)

Βόμβες Καραπαπά : «Γκαγκατσάκο, πες μας για τις μαύρες σακούλες» (pics)

«Βγάλε άλλη μια ανακοίνωση να μάθει και ο κόσμος του ΠΑΟΚ ποιοι πήγαν στους παίκτες του Αρη με σακούλες μαύρο χρήμα. Τι τους ζήτησαν και κυρίως ποιος τους έστειλε».

Βόμβες από τον Κώστα Καραπαπά λίγο μετά το φινάλε του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού με ανάρτηση του στα social media σχολιάζει την άκρως επιθετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς τον αρχιδιαιτητή Κλάτενμπεργκ, αλλά και τα υπονοούμενα της περί… Φόρεστ.

Και το κάνει με τον δικό του τρόπο. Διότι όσα περιγράφει στην ανάρτηση του, σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό.

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού προκαλεί τον «Γκαγκατσάκο» όπως τον αποκαλεί να εκδώσει και δεύτερη ανακοίνωση απόψε με την υπογραφή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Και σε αυτή να αναφέρει με λεπτομέρειες τι συνέβη την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Και ποιος έψαχνε τους παίκτες του ΑΡΗ με σακούλες μαύρο χρήμα!!!! «Βγάλε άλλη μια ανακοίνωση να μάθει και ο κόσμος του ΠΑΟΚ ποιοι πήγαν στους παίκτες του ΑΡΗ με σακούλες μαύρο χρήμα. Το τους ζήτησαν και κυρίως ποιος τους έστειλε» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Όλα αυτά σε μια περίοδο που δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ο ΠΑΟΚ δικάζεται για 4η φορά (!!!) για την υπόθεση πολυδιοκτησίας με την Ξάνθη.

«Γκαγκατσάκο ωραία ανακοίνωση. Είπατε ότι τελικά η τεχνολογία πειράζεται από τον χειριστή VAR. Είπατε μέσα στο αμόκ σας ότι ο Κλάτενμπεργκ ονειρεύεται θέση στον πάγκο της Φόρεστ. Προσφέρουμε σε ένδειξη ανθρωπιάς θέση εξωφυλαρούχα στον Γκαγκατσάκο. Και θέση συντηρητή στον Γιώργη. Στη Φόρεστ υπάρχουν και δύο ευρωπαίκά κύπελλα που πρέπει να γυαλίζονται» αναφέρει ο Κώστας Καραπαπάς στην ανάρτηση του.

Και έπειτα… βάζει φωτιές: «Μόνο ρε Γκαγκατσάκο στην αναλυτική ανακοίνωση ξεχάσατε για τις σακούλες που έκαναν βόλτες την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Βγάλε άλλη μια ανακοίνωση να μάθει και ο κόσμος του ΠΑΟΚ ποιοι πήγαν στους παίκτες του ΑΡΗ με σακούλες μαύριο χρήμα. Το τους ζήτησαν και κυρίως ποιος τους έστειλε. Άντε γιατί έφτασε η ώρα να πέσουν όλες οι μάσκες»

Δείτε τις αναρτήσεις του Κώστα Καραπαπά:

  

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ