Κυριακίδης : «Στεναχωρημένοι που δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς»

Ο Δημήτρης Κυριακίδης επισήμανε πως όλοι στον Παναιτωλικό είναι στεναχωρημένοι από το γεγονός ότι δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό, ενώ αναφέρθηκε και στην εμφάνιση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου.

Κυριακίδης : «Στεναχωρημένοι που δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς» | to10.gr

Στεναχωρημένοι είναι στον Παναιτωλικό από το γεγονός ότι δεν μπόρεσαν να πάρουν το τρίποντο κόντρα στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Δημήτρη Κυριακίδη, ο οποίος εκθείασε τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τερματοφύλακας της ομάδας του Αγρινίου στην κάμερα της Nova:

«Ξέραμε ότι ο Παναθηναϊκός μέσα στην έδρα του έχει διαφορετικό πρόσωπο, είναι πολύ καλύτερος, έχει και τη δυναμική του κόσμου και δημιουργεί περισσότερα προβλήματα στις ομάδες που έρχονται εδώ. Εμείς δουλέψαμε όλη την εβδομάδα πολύ καλά, δε μας δημιούργησε ιδιαίτερα προβλήματα, σταθήκαμε πάρα πολύ καλά και είμαστε στεναχωρημένοι που δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς γιατί κάναμε 2-3 μεγάλες ευκαιρίες και πήραμε πάλι έναν βαθμό».

Για τις επεμβάσεις του Βλαχοδήμου: «Ο Βλαχοδήμος είναι πολύ καλός τερματοφύλακας, έκανε σπουδαίες επεμβάσεις και έδωσε τον Παναθηναϊκό τον βαθμό».

Για τη δική του απόκρουση στο γυριστό του Μυστακίδη: «Ήταν δύσκολη η στιγμή με τον Μυστακίδη, είχα πολλά άτομα μπροστά, ήταν γεμάτη η περιοχή, αντέδρασα σωστά και βοήθησα κι εγώ την ομάδα μου να πάρει τον βαθμό».

«
»
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο