ΠΑΟΚ : Ο Μιχαηλίδης ανάμεσα στους καλύτερους νέους U-21 της Ευρώπης

ΠΑΟΚ : Ο Μιχαηλίδης ανάμεσα στους καλύτερους νέους U-21 της Ευρώπης

Σπουδαία διάκριση για τον νεαρό αμυντικό του ΠΑΟΚ που κλέβει τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του.

O αμυντικός του ΠΑΟΚ Γιάννης Μιχαηλίδης, είναι ο μοναδικός Έλληνας παίκτης, γεννημένος τη δεκαετία του 2000, ή γενικότερα ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην Super League, o οποίος βρίσκεται ανάμεσα στους καλύτερους U-21, 30 πρωταθλημάτων στην Ευρώπη.

Αποτέλεσμα της τελευταίας έκθεσης του CIES Football Observatory, διεθνούς κέντρου αθλητικών ερευνών, που βρίσκεται στο Νοσατέλ της Ελβετίας και δημιουργήθηκε σε συνεργασία της FIFA και του πανεπιστημίου της πόλης, που παρουσίασε το Top-10, έξι κατηγοριών του παιχνιδιού σε 30 πρωταθλήματα της ηπείρου μας (εκτός των Big-5).

Στην κατάταξη συμπεριλαμβάνονται μόνο παίκτες που έχουν παίξει για τουλάχιστον 450 λεπτά εγχώριου πρωταθλήματος έως τις 7 Δεκεμβρίου. Ο Έλληνας αμυντικός, γεννημένος στις 18 Φεβρουαρίου 2000, βρίσκεται στην 9η θέση της κατηγορίας με τις κερδισμένες «μονομαχίες», της οποίας την κορυφή καταλαμβάνει ο Νέιθαν Κόλινς (Στόουκ).

Στην πρώτη θέση σχετικά με την ανάκτηση μπάλας, είναι ο Μοχάμεντ Καμάρα (Σάλτσμπουργκ). Γεννημένος το 2002, ο Ράιαν Γκράβενμπεργκ (Αγιαξ) είναι επικεφαλής στις πάσες («διανομή» της μπάλας), ενώ ο Κβίτσα Κβαρατσκέλια (Ρούμπιν Καζάν) έχει την κορυφαία βαθμολογία για την «ανάληψη» πρωτοβουλίας. Ο Ντομινίκ Σομπολσάι (Σάλτσμπουργκ) και ο γεννημένος στο 2002 επιθετικός Νόνι Μαντουέκε (PSV Αιντχόφεν) βρίσκονται στην κορυφή για δημιουργία ευκαιριών και σουτ, αντίστοιχα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ