Επείγουσα προκαταρκτική εξέταση για απόπειρα δωροδοκίας στο Αρης – ΠΑΟΚ

Επείγουσα προκαταρκτική εξέταση για απόπειρα δωροδοκίας στο Αρης – ΠΑΟΚ

Τη διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης παρήγγειλε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος για απόπειρα δωροδοκίας παικτών του Άρη. Καταθέτουν Καραπαπάς, Σιαμπάνης, Δεληζήσης.

Ανοιξε ο ασκός του Αιόλου στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μετά την καταγγελία Καραπαπά, αναφορικά με όσα φέρεται να συνέβησαν πριν την αναμέτρηση με τον Αρης-ΠΑΟΚ.

Οπως έγινε επίσημα γνωστό, τη διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης παρήγγειλε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος για την απόπειρα δωροδοκίας ποδοσφαιριστών του Άρη πριν την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Αφορμή αποτέλεσε η επίσημη καταγγελία του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, Κώστα Καραπαπά, για απόπειρα δωροδοκίας του τερματοφύλακα του Αρη, Μάριου Σιαμπάνη.

Ο εισαγγελέας ζητεί να διακριβωθεί εάν στοιχειοθετούνται αδικήματα αναφορικά με απόπειρα δωροδοκίας σε αγώνα που συμπεριλαμβάνεται στο στοίχημα και απόπειρα παράνομης βίας. Παράλληλα, ζητεί να διαπιστωθεί αν ισχύει η καταγγελία κι αν αφορά και άλλους ποδοσφαιριστές του Άρη.

Η προκαταρκτική εξέταση ανατέθηκε στο τμήμα Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και θα βρίσκεται υπό την επίβλεψη της αθλητικής εισαγγελέως. Στο πλαίσιο της έρευνας θα κληθούν να καταθέσουν ο καταγγέλλων Κ. Καραπαπάς, ο τερματοφύλακας Μ. Σιαμπάνης και ο ποδοσφαιστής Γ. Δεληζήσης, ο οποίος προχώρησε σε σχετικές δηλώσεις στην κάμερα του MEGA, επιβεβαιώνοντας τα καταγγελλόμενα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Κώστας Καραπαπάς, με επίσημη τοποθέτησή του μετά το τέλος του αγώνα Αρης-ΠΑΟΚ στο «Κ. Βικελίδης» κατήγγειλε απόπειρα δωροδοκίας του τερματοφύλακα του Άρη, Μάριου Σιαμπάνη, καθώς και απειλές τόσο σε εκείνον όσο και σε άλλους δύο ποδοσφαιριστές του Άρη, οι οποίοι δεν κατονομάζονται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ