ΑΕΚ : Προπονήθηκαν κανονικά Ανσαριφάρντ, Νεντελτσεάρου, πονάει ο Τσιγκρίνσκι

ΑΕΚ : Προπονήθηκαν κανονικά Ανσαριφάρντ, Νεντελτσεάρου, πονάει ο Τσιγκρίνσκι

Η ΑΕΚ ξεκίνησε την προετοιμασία της για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με τους Ανσαριφάρντ και Νεντελτσεάρου να προπονούνται κανονικά, ενώ τον Ουκρανό στόπερ να είναι αμφίβολος για το ματς της Τετάρτης.

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα μετά τη νίκη με 4-3 στη Ριζούπολη επί του Απόλλωνα Σμύρνης. Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την Ελαφρά Ταξιαρχία έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Μεταξύ τους και οι Ανσαριφάρντ, Νεντελτσιάρου. Αμφότεροι ακολούθησαν το πρόγραμμα και είναι στη διάθεση του Καρέρα για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη.

Όσον αφορά τώρα τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι όλα θα κριθούν στην αυριανή προπόνηση με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ του για τη συμμετοχή του στο ντέρμπι.

Ο Ουκρανός έκανε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια ατομικό πρόγραμμα, ενώ έδειξε ότι δεν είναι ακόμα σε θέση να παίξει ελεύθερα και πρέπει να προστατεύει τον ώμο του καθώς πονάει ακόμα κυρίως στις διεκδικήσεις. Αύριο Τρίτη θα παρθεί η οριστική απόφαση για τη συμμετοχή του αν και τα σημερινά νέα δεν είναι ενθαρρυντικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ