Γκολ από κόρνερ μετά από δύο χρόνια! (vids)

Γκολ από κόρνερ μετά από δύο χρόνια! (vids)

Τελευταία φορά που είχε σκοράρει κάποιος στη Superleague από κόρνερ ήταν στις 15/12/2018 και συγκεκριμένα ο Όσκαρ Λουσέρο του Παναιτωλικού στο παιχνίδι με τον Αρη στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η ΑΕΚ τα βρήκε σκούρα απέναντι στον μαχητικό Απόλλωνα, αλλά στο τέλος κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη νίκη στη Ριζούπολη με 4-3, για την 12η αγωνιστική της Superleague.

Το γκολ που πέτυχε ο Λιβάι Γκαρσία στο 19’, με το οποίο έκανε το 2-1 η Ενωση, ήταν πραγματικά εντυπωσιακό, με τον 23χρονο μεσοεπιθετικό να σκοράρει από κόρνερ!

Ο άσος από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο εκτέλεσε απευθείας το κόρνερ που είχαν κερδίσει οι Κιτρινόμαυροι και έστειλε την μπάλα συστημένη στα δίχτυα των γηπεδούχων, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους συμπαίκτες του, τον προπονητή του και τους φίλους της ΑΕΚ.

Ο Λιβάι Γκαρσία έγινε ο 63ος ποδοσφαιριστής, που σκοράρει με χτύπημα κόρνερ στην ιστορία της Α’ Εθνικής/Super League. Τελευταία φορά που είχε σκοράρει κάποιος στη Superleague από κόρνερ ήταν πριν από δύο χρόνια.

Στις 15 Δεκεμβρίου 2018 ο Όσκαρ Λουσέρο του Παναιτωλικού είχε πετύχει το νικητήριο γκολ της ομάδας του στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο 75′.

Δείτε το γκολ του Λιβάι Γκαρσία:

Και του Λουσέρο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ