Καρέρα : «Αυτές οι συγκρούσεις μας κάνουν καλύτερους, πρέπει να πάρουμε το ντέρμπι»

Καρέρα : «Αυτές οι συγκρούσεις μας κάνουν καλύτερους, πρέπει να πάρουμε το ντέρμπι»

Ο Μάσιμο Καρέρα μίλησε για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ στάθηκε και στα όσα συνέβησαν στη Ριζούπολη.

Μόνο τον Ολυμπιακό σκέφτονται άπαντες στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο, με τον Μάσιμο Καρέρα να στέκεται στο πόσο σημαντική θα είναι για την ΑΕΚ μια νίκη στο αυριανό (16/12) ντέρμπι.

Ο Ιταλός τεχνικός μίλησε για το μεγάλο ματς με τους «ερυθρολεύκους», ενώ αναφέρθηκε και στην ένταση που υπήρξε στη Ριζούπολη, υπογραμμίζοντας πως μέσα από αυτές τις συγκρούσεις, οι «κιτρινόμαυροι» γίνονται καλύτεροι.

Παράλληλα, ο προπονητής της Ενωσης μίλησε και για τη μαχητικότητα, αλλά και τη συγκέντρωση που θα πρέπει να έχουν οι παίκτες του στο αυριανό (16/12) ντέρμπι.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για το αν ο Τσιγκρίνσκι θα είναι διαθέσιμος: «Σήμερα θα δούμε για τον Τσιγκρίνσκι, τι θα μας πει το ιατρικό τιμ αλλά το πιο σημαντικό είναι τι θα μας πει ο ίδιος πως αισθάνεται».

Για την κουβέντα και την ένταση που υπήρξε με τους παίκτες του στη Ριζούπολη: «Όταν στα τελευταία λεπτά παραλίγο να ισοφαριστείς είναι φυσιολογικό να υπάρχει μια σύγκρουση όχι ένταση. Δεν τσακωθήκαμε είναι όλα θετικά, είναι συγκρούσεις που μας κάνουν καλύτερους».

Για το αν το πρόβλημα της ΑΕΚ είναι η συγκέντρωση για τα γκολ που δέχεται: «Η συγκέντρωση είναι ένα από τα προβλήματα που έχουμε όπως και η προσοχή. Κυρίως σε στατικές φάσεις έχουμε έλλειψη συγκέντρωσης. Μέχρι το τελευταίο λεπτό πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και μαχητικός. Μέχρι το 95’ που σφυρίζει ο διαιτητής».

Για το αν βλέπει πάθος και πίστη στα μάτια των παικτών του για να νικήσουν στο ντέρμπι: «Το είδα στα μάτια τους σε μερικές στιγμές στον αγώνα με τον Απόλλωνα. Θα πρέπει να είμαστε σε όλη τη διάρκεια έτσι στο ντέρμπι και σήμερα είναι δουλειά μου να τους ανάψω για αύριο».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Είναι ντέρμπι, ένας αγώνας με υψηλή ένταση, μαχητικότητα και ανταγωνιστικότητα. Έχουμε ευκαιρία να κλέψουμε πόντους από έναν από τους άμεσους αντίπαλους και πρέπει να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο για να τα καταφέρουμε».

Αν είναι μια από τις τελευταίες ευκαιρίες της ΑΕΚ: Είναι σίγουρα πολύ σημαντική ευκαιρία, δεν μπορώ να πω ότι είναι μια από τις τελευταίες, γιατί υπάρχουν πολλά ματς μπροστά.

Για το αν ήταν το ματς με το περισσότερο θρίλερ στον ένα χρόνο του στην ΑΕΚ: «Ναι. Σίγουρα ήταν το πιο θρίλερ από όλα».

Για το αν περιμένει και ο ίδιος μια νίκη επί του Ολυμπιακού καθώς μέχρι στιγμής ως προπονητής της ΑΕΚ δεν έχει καταφέρει να πάρει νίκη επί των ερυθρόλευκων: «Δεν είμαι ο Καρέρα σε αυτά τα ματς, είμαι η ΑΕΚ. Η ΑΕΚ κερδίζει και όχι ο Καρέρα».

Για τον Ολυμπιακό και τι ξεχωρίζει ως ομάδα: «Το γνωρίζετε καλά. Το γεγονός ότι είναι η μόνη ομάδα που δεν έχω καταφέρει να κερδίσω σημαίνει πολλά. Είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα που είναι δύσκολο να κερδίσεις».

Για τους Μαχαίρα και Μιτάι που έχει αναδείξει: «Είναι δύο πολύ καλοί παίκτες που αξίζουν και για αυτό τους βάζω και όταν μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο δείχνουν τις δυνατότητές τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ