«Ο Ολυμπιακός επανέρχεται για τον Ματέους Ρέις»

«Ο Ολυμπιακός επανέρχεται για τον Ματέους Ρέις»

Οι Πορτογάλοι γράφουν ότι αναθερμάνθηκε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ρέις, τη στιγμή που η Σπόρτινγκ προσπαθεί να φτάσει σε συμφωνία με την Ρίο Αβε, προτού αλλαξει η χρονιά και ο παίκτης μπορεί να διαπραγματευτεί μόνος τη μεταγραφή του.

Το όνομα του Ματέους Ρέις έπαιξε πολύ δυνατά για τον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο, η μεταγραφή του Βραζιλιάνου μπακ δεν προχώρησε και ο Λατινοαμερικάνος άσος παρέμεινε στη Ρίο Αβε.

Το συμβόλαιο του Ματέους Ρέις με την Ρίο Αβε ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2021 και από τον Ιανουάριο ο 25χρονος μπακ θα μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει, χωρίς να πάρει… ευρώ ο πορτογαλικός σύλλογος.

Μία από τις ομάδες που έχει δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για τον Λατινοαμερικάνο άσο είναι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Τα Λιοντάρια θέλουν να αποκτήσουν τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ, ο οποίος από τον περασμένο Σεπτέμβριο είναι τιμωρημένος από τη διοίκηση της Ρίο Αβε και δεν αγωνίζεται.

Μάλιστα, όπως τονίζουν χαρακτηριστικά οι Πορτογάλοι, η Σπόρτινγκ προσπαθεί να πείσει την Ρίο Αβε να της πουλήσει τον Ματέους Ρέις, πριν αλλάξει η χρονιά και εμφανιστούν περισσότεροι μνηστήρες, αφού όπως προαναφέραμε, το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2021.

Η O Jogo μάλιστα σε σημερινό της δημοσίευμα βάζει ξανά στο κόλπο για την απόκτηση του Ματέους Ρέις τον Ολυμπιακό.

«Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ματέους Ρέις αναθερμάνθηκε, τη στιγμή που η Σπόρτινγκ προσπαθεί να φτάσει σε συμφωνία με την Ρίο Αβε», γράφουν στην ιβηρική χερσόνησο και προσθέτουν: «Η Σπόρτινγκ απέκτησε ισχυρό ανταγωνισμό και δυσκολεύει πολύ η προσπάθειά της για την απόκτηση του Βραζιλιάνου, ο οποίος είναι τιμωρημένος από τη διοίκηση της Ρίο Αβε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ