Ολυμπιακός : Η αποστολή για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ολυμπιακός : Η αποστολή για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή για το αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, με τους Φορτούνη, Σεμέδο να είναι μέσα, αλλά τον Βινάγκρε να μένει εκτός.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (16/12, 19:30) χωρίς προβλήματα, με τον Πέδρο Μαρτίνς να ανακοινώνει την αποστολή για το ματς με την Ένωση.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, ο Πορτογάλος τεχνικός ανακοίνωσε τους 23 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεση του, με τον Κώστα Φορτούνη να επιστρέφει στην αποστολή και να είναι πανέτοιμος για το αυριανό ντέρμπι. Εκτός από τον Έλληνα μεσοεπιθετικό κανονικά στη διάθεση του Μαρτίνς είναι και ο Ρούμπεν Σεμέδο που δεν είχε κάποιο σοβαρό πρόβλημα αλλά και οι Μαντί Καμαρά και Μπρούμα.

Αντιθέτως εκτός αποστολής έμεινε για ακόμη ένα παιχνίδι ο Ρούμπεν Βινάγκρε, αλλά και οι τραυματίες Ματιέ Βαλμπουενά και Μοχάμεντ Ντρέγκερ, αλλά και οι Αχμέντ Χασάν και Μπρούνο. Ακόμη εκτός αποστολής έχει μείνει τόσο ο Μάξι Λοβέρα, αλλά και ο Βασίλης Σουρλής.

Αναλυτικά η αποστολή:

Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ραφίνια, Μπα, Σισέ, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Χολέμπας, Εμβιλά, Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Πέπε, Μασούρας, Μπρούμα, Ραντζέλοβιτς, Τιάγκο Σίλβα, Φορτούνης, Βρουσάι, Κάιπερς, Σουντανί, Ελ Αραμπί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ