Μυστακίδης: «Δεν σκέφτηκα πολύ όταν ήρθε η πρόταση του Παναθηναϊκού»

Μυστακίδης: «Δεν σκέφτηκα πολύ όταν ήρθε η πρόταση του Παναθηναϊκού»

Ο Γιάννης Μυστακίδης μίλησε για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκού και ξεκαθάρισε πως η επιλογή του τριφυλλιού ήταν μια πολύ εύκολη απόφαση, τόσο για τον ίδιο όσο και για τον Κάτσε.

Το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού έκανε κόντρα στον Παναιτωλικό ο Γιάννης Μυστακίδης, ο οποίος τόνισε πως θα χρειαστεί λίγο χρόνο προκειμένου να προσαρμοστεί.

Ο επιθετικός του τριφυλλιού μίλησε για τη μεταγραφή του και ανέφερε πως δεν το σκέφτηκε πολύ για να συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκός, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Έργκους Κάτσε.

«Θα χρειαστώ λίγο χρόνο για να προσαρμοστώ, νομίζω ότι σε ένα δεκαήμερο θα είμαι απόλυτα έτοιμος. Ο στόχος μου είναι να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό και θα κάνω τα πάντα για να τα καταφέρω. Ούτε εγώ ούτε ο Κάτσε το σκεφτήκαμε πολύ όταν ήρθε η πρόταση του Παναθηναϊκού. Είδαμε πώς δουλεύουν στην ομάδα, γίνεται καλή και σοβαρή δουλειά, και είμαστε χαρούμενοι με αυτά που συναντήσαμε. Έχουμε μπροστά μας πολλά παιχνίδια για να βελτιώσουμε τη θέση της ομάδας και θέλουμε να παρουσιάσουμε καλύτερο πρόσωπο», δήλωσε ο Έλληνας επιθετικός μετά το ντεμπούτο του κόντρα στον Παναιτωλικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ