Ολυμπιακός : Είχε επαφή με Κριστόμπαλ Παράλο Αγκιλέρα, λένε οι Ισπανοί

Ολυμπιακός : Είχε επαφή με Κριστόμπαλ Παράλο Αγκιλέρα, λένε οι Ισπανοί

Ισπανικά σενάρια αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός είχε κάνει πρόταση στον Κριστόμπαλ Παράλο Αγκιλέρα πριν καταλήξει σε συμφωνία με τον Όσκαρ Γκαρθία.

Ο Ολυμπιακός είχε επαφή με τον Κριστόμπαλ Παράλο Αγκιλέρα προτού καταλήξει σε συμφωνία με τον Όσκαρ Γκαρθία, κάνουν λόγο σενάρια από την Ισπανία. Ο Αγκιλέρα είναι προπονητής της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια από τις 24 Οκτωβρίου του 2017.

Τα σενάρια αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός φέρεται να είχε συζητήσει με τον Ισπανό τεχνικό, ο οποίος είχε μιλήσει και με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ωστόσο, η απόφαση ήταν να παραμείνει στην Ισπανία για λογαριασμό της Ντεπορτίβο.

Σύμφωνα με τα ίδια σενάρια, οι Πειραιώτες είχαν προτείνει συνεργασία με τον προπονητή διάρκειας 3,5 ετών. Όμως, κάτι τέτοιο είναι δύσκολο να ισχύει, καθώς οι άνθρωποι των πρωταθλητών Ελλάδας ήθελαν έναν προπονητή με περισσότερη εμπειρία. Ο Αγκιλέρα στη μέχρι τώρα προπονητική του καριέρα έχει προπονήσει τη Χιρόνα (11 παιχνίδια), τη δεύτερη ομάδα της Ντεπορτίβο (10 παιχνίδια) και την πρώτη ομάδα (15 παιχνίδια ως τώρα).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ