Με Βρουσάι, Τιάγκο Σίλβα ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ – Εκτός Φορτούνης, Καμαρά

Με Βρουσάι, Τιάγκο Σίλβα ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ – Εκτός Φορτούνης, Καμαρά

Ο Πέδρο Μαρτίνς ετοίμασε εκπλήξεις για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, δίνοντας θέση βασικού σε Βρουσάι, Τιάγκο κα κρατώντας στον πάγκο Φορτούνη, Καμαρά.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να ανακατέψει την τράπουλα ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο Πορτογάλος τεχνικός ανακοίνωσε πριν από λίγο την 11άδα με την οποία θα παραταχθεί η ομάδα του, επιλέγοντας να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα τον Τιάγκο Σίλβα και να κρατήσει στον πάγκο τους Καμαρά και Φορτούνη.

Συγκεκριμένα, αποφάσισε να επιλέξει ως σχηματισμό το 4-2-3-1, χρησιμοποιώντας τον Τιάγκο Σίλβα σε ρόλο επιτελικού μέσου. Σε ρόλο δεξιού εξτρέμ αναμένεται να χρησιμοποιηθεί ο Μασούρας, αριστερά ο Βρουσάι, που δεν αγωνίστηκε λεπτό στη Λαμία και στην κορυφή της επίθεσης, ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την άμυνα, όπως αναμενόταν, δεν υπάρχει καμία αλλαγή, καθώς οι Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ και Χολέμπας ξεκινούν κανονικά.

Αναλυτικά η 11άδα του Ολυμπιακου για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Χολέμπας, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Τιάγκο Σίλβα, Βρουσάι, Ελ Αραμπί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ