Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Εξαιρετική δουλειά κάνει ο Κάτας στον Παναθηναϊκό. Δεν υπάρχει...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Στριπτίζ» της… εξυγίανσης από τον Εισαγγελέα! «Τα όσα εξέθεσε ο μάρτυρας (Φύσσας) είναι αβάσιμα και περιέργως αβάσιμα»

Ο Εισαγγελέας έδρας Χαράλαμπος Λακαφώσης βγάζει στη… σέντρα την σκευωρία που στήθηκε με στόχο να πλήξει τον Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό!

«Στριπτίζ» της… εξυγίανσης από τον Εισαγγελέα! «Τα όσα εξέθεσε ο μάρτυρας (Φύσσας) είναι αβάσιμα και περιέργως αβάσιμα» | to10.gr

Το τέλος της σκευωρίας και στο ποινικό δικαστήριο φτάνει. Αυτή την ώρα αγορεύει ο Εισαγγελέας έδρας Χαράλαμπος Λακαφώσης στη Δίκη των «28» και κατακεραυνώνει όλους όσους έσυραν ανθρώπους στη δικαιοσύνη και επεδίωξαν να πλήξουν ομάδες χωρίς κανένα απολύτως στοιχείο. Η σκευωρία που στήθηκε για να πλήξει τον Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό από την… εξυγίανση ξεγυμνώνεται στο δικαστήριο με την αγόρευση του Εισαγγελέα που είναι «καταπέλτης»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το ματς Ολυμπιακός-Ατρόμητος και η κατάθεση Φύσσα αποτέλεσε το βασικό «όπλο» των «εξυγιαντών» με στόχο να πλήξουν Μαρινάκη και Ολυμπιακό επιδιώκοντας ακόμη και πρόβλημα στην Ευρώπη να του δημιουργήσουν. Με αβάσιμα στοιχεία. Όπως ακριβώς τόνισε ο Εισαγγελέας για τον Φύσσα. «Τα όσα εξέθεσε ο μάρτυρας (σ.σ. Φύσσας) είναι αβάσιμα και περιέργως αβάσιμα» τόνισε ο Εισαγγελέας!

Σε όλες τις υποθέσεις που έχει αναφερθεί έως τώρα ο Εισαγγελέας είναι «καταπέλτης» για τους σκευωρούς! Στο θέμα της ΕΠΟ και του Σαρρή, στο θέμα της συνάντησης στο Χίλτον με τον Μαρινάκη, στο ζήτημα των δανεισμών των παικτών του Ολυμπιακού.

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα είπε ο Χαράλαμπος Λακαφώσης για την υπόθεση Ολυμπιακός-Ατρόμητος και τον Φύσσα.

«Ολυμπιακός – Ατρόμητος 4-2-15. Καταλογίζεται στον Μαρινάκη ότι συμφώνησε με τον Σπανό ο Ατρόμητος να παίξει χωρίς συγκεκριμένους παίκτες. Έχει αξία να δει κάνεις πως οδηγήθηκαν οι αρχές στην κατηγορία. Ο Φύσσας φέρεται να είχε γνωρίσει τον Σα Πίντο. Είχε δει τον αγώνα από την τηλεόραση και λίγες μέρες μετά μίλησε με τον Σα Πίντο που φέρεται να του είπε ότι του ζητήθηκε να αλλάξει 4 παίκτες, Αυτά κατέθεσε ο Φύσσας. Ο μάρτυρας στο ακροατήριο είπε ότι ο Σα Πίντο του μετέφερε κάποιου είδους πίεση, ότι ο Κατσουράνης δεν έπαιξε λόγω ελλιπούς προετοιμασίας. Σε σχέση με τις καταθέσεις Φύσσας προκύπτουν κάποια συμπεράσματα.

Ένας από τους παίκτες που ο Φύσσας λέει ότι δεν έπαιξαν, μπήκε αλλαγή. Κατέθεσε ότι Ναπολεόνι δεν έπαιξε ενώ έπαιξε. Τα όσα εξέθεσε ο μάρτυρας είναι αβάσιμα και περιέργως αβάσιμα. Έχει τέτοιο επαγγελματικό προφίλ που δεν επιτρέπονται τέτοια λάθη. Απ’ όλα αυτά τα περιστατικά δεν μπορεί να ειπωθεί ότι ο Ατρόμητος στον συγκεκριμένο αγώνα αποδυναμώθηκε σκοπίμως. Δε περιγράφεται πως αποδυναμώθηκε ο Ατρόμητος, ούτε συγκεκριμένες φάσεις. Τι δουλειά έχει ο Φύσσας με την εμπειρία που έχει να ασχοληθεί ότι αποδυναμώθηκε ο Ατρόμητος. Η διαδικασία μας έδειξε ότι δεν προέκυψε προσυνενόηση των συγκεκριμένων αγώνων που προανέφερα όπως επίσης και στους Μαρινάκη, Σπανό, Αγγελόπουλο, για τον τελευταίο αγώνα».

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από