Παναθηναϊκός : Αποφόρτιση για Κουρμπέλη, Διούδη, ενοχλήσεις στη μέση για Καμπετσή

Παναθηναϊκός : Αποφόρτιση για Κουρμπέλη, Διούδη, ενοχλήσεις στη μέση για Καμπετσή

Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησαν στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού οι Δημήτρης Κουρμπέλης και Σωκράτης Διούδης, ενώ με ενοχλήσεις στη μέση αποχώρησε ο Αργύρης Καμπετσής.

Την προετοιμασία για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ συνεχίζουν στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού. Το τριφύλλι εστίασε στη σημερινή προπόνηση στο τακτικό κομμάτι του παιχνιδιού, στην κυκλοφορία της μπάλας αλλά και στα τελειώματα των φάσεων.

Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησαν οι Δημήτρης Κουρμπέλης και Σωκράτης Διούδης, οι οποίοι πάντως αναμένεται να δώσουν κανονικά το «παρών» απέναντι στον Δικέφαλο του Βορρά. Με ενοχλήσεις στη μέση αποχώρησε ο Αργύρης Καμπετσής, ενώ με άδεια για προσωπικούς λόγους απουσίασαν οι Αντονίτο, Σαβιέρ και Μολό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: 

«Συνεχίστηκε την Πέμπτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στην Τούμπα. Το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, εξάσκηση στα τελειώματα και τακτική.

Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησαν οι Κουρμπέλης, Διούδης, ενώ κατά τη διάρκεια της προπόνησης αποχώρησε ο Καμπετσής λόγω ενοχλήσεων στη μέση. Οι Αντονίτο, Σαβιέρ, Μολό απουσίασαν με άδεια για προσωπικούς λόγους. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Χατζηθεοδωρίδης, Σέχου, Μπεκ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ