ΟΦΗ : Ανεβάζει ρυθμούς ο Ουές

ΟΦΗ : Ανεβάζει ρυθμούς ο Ουές

Ο αμυντικός του ΟΦΗ συμμετείχε σε μέρος του προγράμματος και αύριο (18/12) θα κριθεί η συμμετοχή του στην αναμέτρηση με τον Άρη.

Την προετοιμασία του για την αναμέτρηση του Σαββάτου (19/12) με τον Άρη συνέχισε ο ΟΦΗ, με τον Αμπντούλ Ουές να συμμετέχει σε μέρος του προγράμματος.

Η συμμετοχή του 22χρονου αμυντικού στο ματς με τους «κίτρινους» θα κριθεί αύριο. Μέρος του προγράμματος ακολούθησε και ο Σόουζα, ενώ οι Κώστας Γιαννούλης, Νίκος Μαρινάκης, Τζόναθαν Ντε Γκούζμαν, Αντίλ, Ναμπί και Σακόρ ακολούθησαν θεραπεία.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο ΟΦΗ:

Με προπόνηση που έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης (17/12) στο «Θ. Βαρδινογιάννης», συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου (19/12, 19:30) με τον Άρη.

Σε μέρος του προγράμματος συμμετείχαν οι Ουές και Φελίπε Σόουζα.

Θεραπεία έκαναν οι Κώστας Γιαννούλης, Νίκος Μαρινάκης, Τζόναθαν Ντε Γκούζμαν, Αντίλ, Ναμπί και Σακόρ.

O Ρικάρντο Βας συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε παιχνίδια κατοχής σε μικρούς χώρους, άσκηση τακτικής με τελειώματα και αγωνιστικό παιχνίδι.

Η προετοιμασία της ομάδας μας για το ματς με τον Άρη θα ολοκληρωθεί με προπόνηση που θα γίνει αύριο, Παρασκευή (18/12), στις 15:00 μετά το μεσημέρι, στο Παγκρήτιο στάδιο, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ