Ατζέντης Μπίσεσβαρ : «Ο Ντιέγκο ήταν θετικός στον κορωνοϊό την περασμένη εβδομάδα» (pic)

Ατζέντης Μπίσεσβαρ : «Ο Ντιέγκο ήταν θετικός στον κορωνοϊό την περασμένη εβδομάδα» (pic)

Ο μάνατζερ του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, Τάσος Παπαδόπουλος, αποκάλυψε μέσω του λογαριασμού στο Instagram ότι ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός διαγνώστηκε θετικός στον COVID-19 την περασμένη εβδομάδα, με τον ίδιο ωστόσο πλέον, να είναι αρνητικός.

Διευκρινήσεις αναφορικά με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ έδωσε ο ατζέντης του Ολλανδού μεσοεπιθετικού του ΠΑΟΚ, Τάσος Παπαδόπουλος, που αποκάλυψε ότι ο έμπειρος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ το προηγούμενο διάστημα διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Πλέον, ο Μπίσεσβαρ είναι καλά στην υγεία του, το τεστ βγήκε αρνητικό στα τεστ της τρέχουσας εβδομάδας και ζήτησε ειδική άδεια από τον «Δικέφαλο» προκειμένου να μεταβεί στην πατρίδα του για οικογενειακό θέμα υγείας.

Αναλυτικά το μήνυμα του ατζέντη του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ:

«Διευκρίνηση για τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Ο Ντιέγκο βρέθηκε θετικός σε τεστ κορωνοϊού τις προηγούμενες εβδομάδες και έχασε προπονήσεις και ένα παιχνίδι. Σύμφωνα με το πρωτόκολλο. Αυτή την εβδομάδα έκανε επαναληπτικό τεστ και βρέθηκε αρνητικός σε όλα και έτσι ζήτησε άδεια από την ομάδα του για να ταξιδέψει στην χώρα του, για οικογενειακά θέματα. Αυτό είναι όλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ